تحولات منطقه

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حدود ۱۵ هزار تخت بیمارستانی از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون به مجموع تخت‌های بیمارستانی کشور اضافه شده است.

معاون وزیر بهداشت: ۱۵ هزار تخت بیمارستانی در دولت سیزدهم اضافه شد
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین سید حمید جمال‌الدینی" عصر چهارشنبه در جلسه بررسی و رفع مشکلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان ملایر اظهار داشت: طبق سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های وزارت بهداشت و درمان، تکمیل پروژه‌های بالای ۵۰ درصد در دستور کار است.

وی افزود: یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم، مسئولان و وزرا بر این است با حضوری که در میدان دارند با شناخت دقیق مشکلات، بتوانند رفع مسائل و مشکلات را تسریع و تسهیل کنند.

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر بهداشت و درمان بیان کرد: همه باید تلاش کنیم امید و نشاطی که در بین مردم وجود دارد، ارتقا پیدا کند و حلاوت و شیرینی توسعه زیرساخت‌ها و ارایه خدمات که در راستای اهداف نظام سلامت و دسترسی عادلانه به زیرساخت‌ها و امکانات است، فراهم شود.

جمال‌الدینی یادآور شد: اعتبارات و تجهیزات در حوزه بهداشت و درمان که برخی از آنها آرزوی بعضی دولت‌ها بود، در دولت سیزدهم محقق شد.

وی تشکیل جلسه امروز در شهرستان ملایر را فرصت خوبی برای برنامه‌ریزی در راستای توسعه رشته‌های آموزشی، آموزش و پژوهش، بهداشت درمان و بهداشت فناوری به صورت پیوسته دانست.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت و درمان بیان کرد: در دولت طرح سلامت خانواده دنبال می‌شود و در تلاش هستیم بتوانیم در جلساتی که برگزار می‌کنیم با وحدت و همدلی بین دولت و مجلس با حضور نمایندگان و مدیریت اجرایی در سطح شهرستانی، استانی و ملی، مشکلات را برآورده کنیم.

جمال‌الدینی با اشاره به کسب دستاوردهای خوب در توسعه خدمات در مراکز بهداشتی و بیمارستان‌ها و تجهیزات، گفت: در حال حاضر بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان اعتبارات، تجهیزات و زیرساخت‌های حوزه بهداشت و درمان در شهرستان ملایر در مدت اخیر در حال گسترش و اجرا است.

وی ادامه داد: بخش آنژیوگرافی ملایر مرکز بسیار خوبی است که زیرساخت آن در حال تکمیل است و دستگاه آن نیز وارد شهرستان خواهد شد.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت و درمان تاکید کرد: تمام سعی ما بر این است که در حوزه آموزش با ظرفیت بومی‌گزینی، افرادی که در این منطقه هستند، در مراکز آموزشی تحصیل و در مراکز درمانی به مردم خدمت کنند و ما نیز با توسعه دستگاه‌ها و تجهیزات، نیاز انتقال بیماران را به مراکز استان‌ها و کشور کمتر کنیم.

جمال‌الدینی توسعه مراکز با نگاه آموزشی و پژوهشی را از اولویت‌ها برشمرد و افزود: آموزش و پژوهش ارتقای نظام سلامت در کلام واقعی این است که عده‌ای هیات علمی کار پژوهشی انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه این اقدامات با نگاه مثبت وزیر بهداشت و درمان صورت می‌گیرد، ادامه داد: تمهیدات لازم فراهم خواهد شد تا شهریور سال ۱۴۰۳ ملایر بیمارستان آموزشی داشته باشد و تجهیزات، امکانات و منابع انسانی نیز تامین می‌شود.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت و درمان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر به ویژه شهدای حوزه بهداشت و درمان، اظهار داشت: شهدایی که رتبه‌های برتر کنکور بودند، جان خود را فدا کردند تا امروز به راحتی جلسه برگزار و برای توسعه کشور فکر کنیم.

جمال‌الدینی با تاکید بر اینکه نباید زحمات و رشادت‌های شهدا را فراموش کنیم، یادآور شد: نعمت سلامت و امنیت دو بال مهم هستند که اگر امنیت فراهم نمی‌شد، نظام سلامت نمی‌توانست تا به امروز خدمات گسترده‌ای داشته باشد.

وی ابراز امیدواری کرد: با تکمیل اقدامات درحوزه سلامت شهرستان ملایر و دیگر نقاط کشور، بتوانیم در این حیطه نقش پررنگ‌تری در ارتقای امید مردم داشته باشیم.

جمال‌الدینی گفت: اجرایی شدن ۷۰ پروژه از ۷۷ پروژه حوزه بهداشت و درمان استان همدان در مدت اخیر، نشان دهنده اقدامات کم نظیری است که در دولت سیزدهم محقق شده و از این نظر همدان جزء استان‌های برتر کشور است.

به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر دارای سه بیمارستان امام حسین(ع)، مهر و تامین اجتماعی دکتر غرضی با بیش از ۵۰۰ تخت بیمارستانی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.