تحولات منطقه

۱۸ تیر ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۹
کد خبر: ۸۹۲۲۹۵

شهردار تهران در حکمی غلامرضا شنگی قهی را به عنوان شهردار منطقه ۲۰ (شهرری) منصوب کرد.

شهردار قبله تهران منصوب شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، علیرضا زاکانی روز یکشنبه احکام جدید جمعی از شهرداران مناطق مختلف توسط شهردار تهران را صادر کرد و شهردار منطقه یک تهران(شمیرانات) ابقا و غلامرضا شنگی قهی جایگزین ناظم رضوی در منطقه ۲۰ شد.

غلامرضا شنگی قهی پیش از این شهردار منطقه ۱۷ تهران بود و دارای سابقه در بدنه مدیریت شهری است.

وی به واسطه حضور در مدیریت های مختلف و بسیج شهرداری تهران با مشکلات شهری آشناست و بر ساز و کار های شهرداری تهران تسلط دارد.

این مدیر شهری از سال ۱۳۹۲ در سمت هایی در بسیج شهرداری تهران، در فعالیت های جهادی فرهنگی و اموزشی به همشهری های تهرانی خدمت کرده اند.

منطقه ۲۰ (شهرری) جنوبی‌ترین منطقه شهری شهرداری تهران است و دارای پنج ناحیه داخل محدوده و ۲ ناحیه خارج محدوده و ۲۱ محله است.

این منطقه در جنوبی ترین نقطه شهری واقع شده است و از شمال به بزرگراه آزادگان، از شرق به بزرگراه امام علی(ع)، از جنوب به بزرگراه آوینی و از غرب به مبارک‌آباد و صالح‌آباد محدود می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha