«شب خاطرات شهدای جهادی» با حضور صدها نفر از خانواده معظم شهدای جهادگر، جهادگران، مسؤولان دستگاهها و نهادهای مختلف و اهالی رسانه به منظور بازروایی خاطرات تلخ و شیرین اردوهای جهادی، امروز در آستان امامزاده اسماعیل تهران برگزار شد.
در این مراسم که به منظور بزرگداشت و مرور یاد و خاطرات شهیدان عبدالله والی، امیرمحمد اژدری، اسماعیل احمدی و امین آقباباشیرازی برگزار شده بود، دوستان و همراهان این شهدا به مرور خاطرات آنها برای حضار پرداختند و یاد آنها را زنده کردند. حجتالاسلام محمدعلی کارخانه که روحانی جهادی و جانباز امنیت است نیز یکی از دوستان شهید اسماعیل احمدی بود که نکاتی را حول جهادگری و خاطرات او مطرح کرد.
کارخانه در ابتدای مراسم شهادت را پیراهن زیبایی دانست که بر تن هر کسی نمیرود و گفت: روحیه جهادی روحیهای است که فرد شرایط سیستم اداری را کنار بگذارد و خارج از ضوابط و ساعت کار مشغول خدمترسانی به مردم شود.
این روحانی جهادگر ادامه داد: روحیه جهادی و انقلابی یعنی همان روحیهای که باعث شد کشورمان از چنگال دشمن و از دهان استکبار جهانی بیرون آید. زمانی که ما هیچ تجهیزاتی نداشتیم، مردم با همین روحیه انقلابی و جهادی کار را پیش بردند.
وی تأکید کرد: روحیه جهادی و انقلابی آنقدر مهم است که امام خامنهای فرمودند اگر این روحیه نباشد ما نمیتوانیم موانع را کنار بزنیم و به هدفمان برسیم. اگر مسئولین ما روحیه جهادی و انقلابی داشتند، مشکلات کف جامعه کمتر میشد.
کارخانه بیان کرد: اگر روحیه جهادی و انقلابی افرادی مثل حاج اسماعیل احمدی بیشتر در جامعه باشد، گرههای مملکت اسلامی ما میتوانند به راحتی یکی پس از دیگری باز شوند و دیگر گرهای وجود نخواهد داشت.
این جانباز امنیت در ادامه گفت: حاج اسماعیل حضور انقلابی و جهادی در مناطق محرومی داشت که هر کسی حتی علاقهای به حضور در آن مناطق ندارد. او در شرایط سخت، نیروهای انسانی انقلابی را تربیت کرد که بعد از خودش این راه را ادامه دهند.
وی با اشاره به اینکه شهید احمدی چراغ ۳۰ مسجد را در محله هرندی با آبادانی و ساخت و ساز روشن کرد، ادامه داد: او داخل مساجد و در حد وسع فضای آنها درمانگاه، باشگاه و ورزشگاه ایجاد میکرد. سرکشی به خانوادههای محروم و نیازمند نیز از کارهای او بود. او یاد و خاطره شهدایی که در منطقه هرندی فراموش شده بودند را زنده کرد.
کارخانه توضیح داد: خانواده شهدا عزیز بودند، با این حال او آنها را عزیزتر کرده و تجلیل و بزرگداشت خانوادههای شهدا را در هرندی نهادینه کرد. یکی از اقدامات حاج اسماعیل، بازسازی خانههای خانوادههای شهدا بود که خودش شخصاً این کار را انجام میداد.
این روحانی جانباز در آخر گفت: حاج اسماعیل صرفاً به دنبال پر کردن گزارش نبود و به آن اهمیتی نمیداد؛ بلکه میخواست کارها واقعاً انجام شوند و جلو بروند.
در پایان این مراسم از دو قطعه تابلو فرش رونمایی شد که تصاویر شهدای جهادگر بر روی آنها نقش بسته بود. بنا است این دو تابلو فرش به حراج گذاشته شده و به بالاترین پیشنهاد به فروش برسند. هزینه پرداختی صرف امور جهادی خواهد شد.
نظر شما