تحولات منطقه

کارشناس هواشناسی استان هرمزگان گفت: امروز در ساعات بعد از ظهر ناپایداری جوی در ارتفاعات استان پیش‌بینی می‌شود.

پیش‌بینی ناپایداری جوی در ارتفاعات هرمزگان/ از رفتن به مناطق مرتفع خودداری کنید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مرضیه سی سی پور  افزود: در مناطق دریایی استان تا ساعات ظهر با افزایش سرعت باد جنوب شرقی، دریا متلاطم و از ساعات بعد از ظهر و شب از شدت باد جنوب شرقی در بیشتر مناطق کاسته می‌شود.

وی بیان کرد: در ساعات بعد از ظهر و اوایل امشب در ارتفاعات استان بویژه ارتفاعات شرقی و شمالی و برخی مناطق مرکزی استان رشد ابر همراه با رگبار پراکنده باران و رعد و برق با احتمال تگرگ و تند باد لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود.

سی سی پور با اشاره به اینکه با توجه به احتمال سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی در مناطقی از بشاگرد و حاجی آباد توصیه می‌شود از رفتن به مناطق مرتفع و قرارگیری در حاشیه رودخانه‌های فصلی خودداری شود، عنوان کرد: بارش‌های رگباری در ارتفاعات استان در روزهای آینده نیز تداوم دارد.

وی ادامه داد: فردا دوشنبه ۱۶ مرداد با تغییر جهت باد در محدوده دریایی استان به ویژه محدوده تنگه هرمز و جزایر خلیج فارس، وزش باد نسبتاً شدید جنوب غربی باعث مواج شدن دریا می‌شود.

کارشناس هواشناسی استان هرمزگان اظهار کرد: از لحاظ دمایی روز دوشنبه در شرق استان استان افزایش محسوس دما بین دو تا چهار درجه سلسیوس مورد انتظار است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha