تحولات لبنان و فلسطین

۲۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۴
کد خبر: 925647

توسعه فناوری 5G یکی از موضوعات مهم اجرای طرح شبکه ملی اطلاعات می باشد .موضوعی که انتقادات زیادی را به همراه داشته است .این درحالی است که این فناوری عوارضی همچون سرطان زایی را به همراه خواهد داشت .

فناوری 5G سرطان زاست!

حمید اسدی-خبرنگار تحریریه جوان قدس :اواخر فروردین ماه امسال وزیر ارتباطات با اعلام اینکه ایجاد شبکه ملی اطلاعات از مصوبات شورای عالی فضای مجازی است و وظیفه این وزارتخانه برای اجرای این مصوبه می باشد . وی همچنین با بیان اینکه : شبکۀ ملی اطلاعات یک شبکۀ پرسرعت، باکیفیت و امن است افزود با شروع دولت سیزدهم اقدامات توسعه زیر ساخت ارتباطی از 23 درصد به 60 درصد افزایش پیدا کرده است و تلاش ما این است که تا پایان سال این میزان به 75 درصد برسد .

 این شبکه نزدیک به بیست سال به عنوان یکی از موضوعات مورد بحث و چالش برانگیز حوزه فناوری ارتباطات  کشورمان است .

درباره این شبکه باید گفت که موضوعات مهمی نسبت به شبکه ملی اطلاعات وجود دارد . موضوعاتی همچون  احداث دکل های فناوری سرطان زای 5G و توسعه زیر ساخت های ارتباطی از جمله فیبر نوری ، انتقادات زیادی را از سوی اقشار مختلف جامعه به ویژه کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات متوجه این مسئله کرده است .از محدودیت های ایجاد شده تا چرایی تاخیر در اجرای این شبکه از جمله انتقادتی است که به شخص وزیر و مجموعه تحت امرش می شود .چرا که تا الان اطلاعات شفاف و کاملی نسبت شرکت های دولتی و خصوصی که تحت عنوان پیمانکار برای اجرای این شبکه با این وزرات خانه همکاری می کنند وجود ندارد و نوع کارکرد آن دقیقا مشخص نیست .

عوارض توسعه فناوری 5G ؛ سرطان خون و تومور مغزی

برخی کشور ها درحالیکه پروژه های مربوط به اینترنت (فایو جی ) را  به خاطر عوارض آن متوقف کرده اند  وزارت فاوای کشورمان صدها  دکل این فناوری را در کشور راه اندازی کرده است . به طور مثال دولت بلژیک تشعشعات امواج 5G را 50 برابر بیش از حد مجاز تشخیص داده است . اما اینکه کدام یک از استاندارد های سلامت در ایران برای فناوری  پاس شده است ، جای سوال دارد. .

 اینترنتی که با احداث دکل های فایو جی علاوه بر اینکه باعث سوزش چشم و بروز سرطان خون ( لوسمی ) در بدن می شود ، می تواند تومور مغزی را به دنبال داشته باشد . اینکه پزشکان از بیماری کسب درآمد می کنند گزاره درستی است ، لذا این قشر زحتمکش همیشه پولدار تر از مهندسان هستند .چرا که مهندسان تولید بیماری می کنند و پزشکان درمان آن را به عهده دارند .

فناوریی که استفاده از آن مشکلات جدی منفی را برای ساکنان اطراف این دکل ها ، حیوانات و حتی گیاهان و در کل محیط زیست اطرافش به وجود می آورد. به طور مثال امواج این دکل ها در کشور هلند و استرالیا باعث مرگ دسته جمعی پرندگان شده است. موضوعی که باید به طور جدی مورد توجه و ارزیابی قرار بگیرد .ضمن اینکه مصوبات شوراهای عالی از جمله  شورای عالی فضای مجازی بازبینی فنی مجددی را می طلبد .

جالب اینجاست که ایران پیشتاز در راه اندازی  ایستگاه های فایو جی در دنیاست و جالب تر اینجاست که تجهیزات این تکنولوژی در سکوت کامل خبری ، به سهولت وارد کشورمان شده است . این موضوع شباهت زیادی به ماجرای کرونا دارد ؛ موضوعی که ایران را به آزمایشگاهی در جهان تبدیل کرده بود .

سلاح مورد استفاده در عراق و افغانستان

یکی از کاربرد های این سلاح استفاده توسط نیروهای نظامی آمریکا در عراق به عنوان یک سلاح پرتویی پراکنش جمعیت  با تابش امواج الکترو مغناطیس بالا ، فرکانس بالا ، طول موج کوتاه و هدایت شده به سمت افراد معترض و ایجاد سوزش در پوست بوده است . همچنین در افغانستان  برای بازدید بدنی و شناسایی افراد به بهانه حمل بمب و اسکن منازل مسکونی برای شناسایی محل اختفاء نیروهای تروریستی به کار برده می شده

باند های فرکانسی در محدوده 3600 تا 3800 مگا هرتزی

اوایل شهریور ماه رییس سازمان تنظیم مقررات رادیویی گفت : در جلسه کمیسیون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات ، مقرراتی مصوب شد که باندهای فرکانسی در محدوده 3600 تا 3800 مگا هرتز  به اپراتور های ارتباطی همچون همراه اول ، ایرانسل واگذار شود تا در یک برنامه زمان بندی مشخص کل کشور تحت پوشش 5G  قرار بگیرد. احتمالا سایر اپراتور های ارتباطی داخل کشور هم درآینده در این موضوع سهمی دریافت خواهند کرد . اما سوالی که اینجا مطرح می شود و جواب مشخصی برای آن وجود ندارد این است که دقیقا برنامه زمان بندی مشخص چه مدتی را شامل می شود و این بازه زمانی با چه مجوزی توسط سازمان تنظیم مقررات به شرکت های ارائه دهنده خدمات ارتباطی اعطا شده است.

افزایش چند برابری اتصال 5G نسبت به 4G

اینترنت نسل 4( 4G ) اگر توانایی اتصال همزمان  4.000 دستگاه  ( اینترنت اشیاء IOT) را در شعاع یک کیلومتری خودش را داشت ، با اضافه شدن نسل پنجم ( 5G ) این توانایی به 1.000.000 دستگاه همزمان می رسد. این تعداد دستگاه ها و سرعت ، نه بخاطر افزایش سرعت دانلود یا آپلود فیلم و انتقال کمی و کیفی دیتا و اطلاعات  و یا غیره ... ، بلکه برای بیگ دیتا و هوش مصنوعی  ، کنترل و تغییر افکار افراد است که با الگوریتم های هوش مصنوعی انطباق پیدا می کند . با اجرای این طرح عملا اینترنت همه چیز  ( IOE  ) پرکاربرد تر خواهد شد و عملکرد انسان در اجتماع جامعه ، کمتر و اختلالات بسیار زیادی را بر الگوهای رفتاری افراد در زیست اجتماعی می گذارد .

این فناوری قابلیت اسکن و شناسایی محیط را مانند یک رادار نظامی حتی در منزل و اتاق خواب شهروندان ،فوکوس و شناسایی  بر روی فرد مورد نظر همچون دوربین های مدار بسته ( البته پیشرفته تر) با استفاده از ایجاد تراکم تشعشات بر روی یک نقطه خاص، در هر نقطه ای را دارا می باشد .آنتن های این تکنولوژی به صورت تراکمی است که توانایی هدف گیری و شلیک مستقیم پرتو های آرایه فازی ، بر سوژه مورد نظر را دارا  می باشد .آنتن های فراکتالی این فناوری نظیر سلاح های ماکروویوی یا سلاح های تابشی است .

دلیل آن افزایش میزان فرکانسی است که تعداد پرتاب امواج ، بین 6 تا 300 گیگا هرتز ،  معادل یک میلیارد  شلیک موج الکترو مغناطیس در ثانیه است ؛ همچنین موج های میلیمتری و آنتن های فراکتال و آرایه فازی  ،که قابلیت تنظیم پرتو بر روی یک نقطه یا فرد مشخص را دارد  نیز یکی دیگر از دلایل این موضوع می باشد . این به مثابه یک سلاح کنترل ذهن می باشد.

 سلاحی که از طریق ساطع کردن امواج  به مغز و به تبع آن تغییر رفتار و حالات انسانها را می باشد. عمده افراد تاثیر پذیر از این دستگاه ها ،کسانی هستند که رابط عصبی بی سیم مغزی ، یعنی هیدروژل هوشمند را از راه واکسن های مختلف دریافت کرده اند و علاوه بر پتانسیل درگیری بالا توانایی اتصال آن ها با سیستم های کنترل سایبری همچون سرور ها ، بیگ دیتا و هوش مصنوعی( /neuro s.t ) را می باشند . عده ای  کارشناسان سیاسی هم معتقدند که این فناوری می تواند تمام اطلاعات را به سرور مرکزی( NSA ) در ایالات متحده آمریکا انتقال دهد .

وعده وزیر ارتباطات تا 3 سال آینده

توسعه زیر ساخت های ارتباط دیجتال همچون اتصال فیبر نوری به منازل مردم و ساخت و ایجاد دکل های فناوری  5G از جمله طرح های توسعه ای وزارت ارتباطات می باشد ؛ که طبق وعده وزیر ارتباطات تا 3 سال آینده  حداقل 10 درصد اینترنت موبایلی کشور به  این فناوری مجهز می شود . همچنین تابستان امسال وزیر ارتباطات وعده مجهز شدن کل کشورمان به اینترنت 5G را داده بود .

جای تاسف است نصب دستگاه های 5G  به دلیل به پیچیدگی های فنی و کارشناسی و یا حتی عدم وجود  قوانین نظارتی نسبت به این موضوع مشخص ، با سرعت زیادی در سطح کشور حتی مناطق دور افتاده و محروم انجام شده است و همچنان نیز ادامه دارد.  تعجب آور اینکه کشورمان  همچنان در سایر زیرساخت های ارتباط دیجیتال و مخابراتی عقب افتادگی های زیادی دارد و هنوز در رفع این مشکلات اقدامات مناسبی انجام نشده است ؛ ولی برای توسعه و ترویج این تکنولوژی پیشرفته سازمان های متولی با سرعت نور در حال انجام آن هستند . 

برای درک عقب افتادگی های سیستم های ارتباطی کشور احتیاج نیست کنکاش فکری خاصی انجام شود ؛  فقط کافی است سوار واگن مترو شوید و با تلفن به یک نفر زنگ بزنید ، یا اینترنت گوشی همراه خود را روشن کنید تا متوجه شوید اتصال ساختمان ها و بنای های مهم کشور کامل انجام نشده و وزارت ارتباطات به همراه سایر اپراتور های خدمات دهنده ارتباطی به تبلیغات بیشتر اهمیت داده اند تا رفع نیاز های مخابراتی یا دیجیتال کشور را انجام دهند . باید  منتظر ماند و دید ، وزارت متولی و شورای عالی  مرتبط به این موضوع فکری به حال سلامت  مردم میکنند ؟

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.