رئیس جامعه المصطفی العالمیه گفت: همه می‌دانیم ساکنان فلسطین از اهل‌سنت هستند، اما نگاه انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی هیچ تفاوتی میان امت اسلامی و اعضای این خانواده قائل نیست و همین نگاه در جامعه المصطفی نیز دنبال می‎شود.

انقلاب اسلامی هیچ تفاوتی میان امت اسلام اعم از شیعه و سنی قائل نیست

حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباسی، رئیس جامعه المصطفی العالمیه شامگاه شنبه ۱۳ آبان در دیدار جمعی از فراگیران روسی دوره کوتاه مدت المصطفی با محور قرار دادن فجایع انسانی در غزه، گفت: انقلاب اسلامی از روز نخست در راستای آرمان آزادی فلسطین و رهایی قدس شریف حرکت کرد در حالی که بسیاری از دولت‌ها و حاکمان کشورهای اسلامی، این راهبرد اساسی را کنار گذاشتند. همه می‌دانیم، ساکنان فلسطین از اهل سنت هستند، اما نگاه انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی هیچ تفاوتی میان امت اسلامی و اعضای این خانواده قائل نیست و همین نگاه در جامعه المصطفی نیز دنبال می‌گردد.

وی ادامه داد: ما امروز شاهد یکی از تلخ‌ترین فجایع تاریخ بشر هستیم که در برابر چشمان عالم و زیر سایه سکوت همه نهادهای مسئول بین‌المللی در حال وقوع است. در کمتر از یک ماه گذشته نزدیک به ده هزار انسان بیگناه شامل زنان و کودکان کشته شدند؛ اما متأسفانه دولت‌های ظالم جهان از رژیم نژادپرست صهیونیستی حمایت می‌کنند. حتی زمانی که روسیه پیش‌نویس آتش‌بس را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کرد، توسط پشتیبانان این رژیم جنایتکار وتو شد.

استاد جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به اینکه دستگاه‌های رسانه‌ای در خدمت رژیم صهیونیستی تلاش می‌نمایند با وارونه نمایی حقایق، جای ظالم و مظلوم را عوض کنند، ابراز کرد: همه مردم آزاداندیش جهان می‌دانند رژیم صهیونیستی یک نظام اشغالگر است و بر اساس همه ضوابط بین‌المللی مردم فلسطین حق مبارزه با اشغالگران را دارند. آیا زمانی که در جنگ جهانی دوم ارتش نازی به روسیه یورش آورد، ملت روسیه حق دفاع از خود را نداشت؟ آیا زمانی که پاریس توسط نازی‌ها اشغال شد، مردم فرانسه حق دفاع از خود را نداشتند؟ چگونه می‌توان افرادی که برای آزادی سرزمین خود تلاش می‌نمایند را تروریست خطاب کرد؟

حجت‌الاسلام عباسی، رژیم صهیونیستی را بر اساس همه ضوابط جهانی، یک نظام اشغالگر خواند و تصریح کرد: مردمی که نزدیک به هفتاد سال در منازل خود زندانی هستند، طبیعتا حق دفاع از خود را دارند؛ اما امروز شاهدیم رژیم غاصب صهیونیستی مشغول یک نسل‌کشی و کشتار وحشیانه بی گناهان است و دولت‌ها جهان و سازمان‌های بین‌المللی نیز در این زمینه سکوت کرده‌اند.

وی منشأ این بی‌عدالتی‌ها در سطح جهانی را نظم ناعادلانه حاصل از تمدن مادی دانست و تأکید کرد: بسیاری از دولت‌های غربی در گذشته‌ای نه چندان دور، بخش زیادی از سرزمین‌های جهان را تحت استعمار خود داشته‌اند. بسیاری از کشورهای همسایه ما از جمله هند، پاکستان، بنگلادش و… مستعمره انگلستان بودند و بیش از دو میلیارد نفر در این منطقه کار می‌کردند تا سود آن به جیب استعمارگران برود. هنوز هم آثار تاریخی برده‌داری ظالمانه اروپاییان در آفریقا برجای مانده است. آمریکایی‌هایی که امروز خود را مدعی حقوق بشر در جهان معرفی می‌کنند، دو میلیون ویتنامی را به جرم استقلال‌طلبی به قتل رساندند.

رئیس جامعه المصطفی در ادامه به تشریح توطئه‌های منجر به تشکیل کشور جعلی اسرائیل پرداخت و افزود: امروز بشریت از این نظم ظالمانه به ستوه آمده است و بسیاری از ملت‌ها و مردم کشورهای جهان خواستار جایگزینی یک نظام عادلانه در جهان هستند. این رسالت همه آزادی‌خواهان به ویژه مسلمانان است که به دنبال دفاع از مظلوم و تغییر روابط ظالمانه در جهان باشند.

عباسی بیان کرد: امیدواریم با همت همه انسان‌های حقیقت‌جو و دولت‌هایی که حاضر به پذیرش ظلم نیستند، شاهد تغییر این نظم ظالمانه در جهان باشیم. ما و شما امروز افتخار می‌کنیم که در سنگر دفاع از مظلومان جهان ایستاده‌ایم و از خدای بزرگ می‌خواهیم همه مظلومان عالم به ویژه ملت مظلوم فلسطین را یاری کند.

رئیس جامعه المصطفی در پایان ضمن خوشامدگویی مجدد به میهمانان روسی حاضر در این دیدار، اظهار کرد: امیدواریم این دوره کوتاه مدت آثار و دستاوردهای ارزشمندی در جهت آشنایی با فرهنگ و شخصیت‌های علمی ایران و روسیه و تحکیم روابط دوستانه میان دو کشور داشته باشد.

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.