تحولات لبنان و فلسطین

رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه روزانه ۷۷۰ میلیارد تومان خسارت توسط صنعت بیمه کشور پرداخت می‌شود، گفت: بیمه شخص ثالث زیان‌ده شد.

رئیس کل بیمه مرکزی: بیمه شخص ثالث زیان‌ده شد/ پرداخت روزانه ۷۷۰ میلیارد تومان خسارت

به گزارش قدس آنلاین، علی استادهاشمی بعد از ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران استان همدان در حاشیه همایش صنعت بیمه در این استان، اظهارداشت: برای هر استان تراز بیمه‌ای مشخص خواهد شد و براساس آن سرمایه‌گذاری خواهیم کرد به نحوی که اگر از مجموع صورت‌های مالی و هزینه‌های شرکت‌های بیمه در هر استان به تراز مثبت برسیم، پول اضافه را در اختیار استان‌ها قرار خواهیم داد.

وی افزود: متاسفانه در حال حاضر این تراز منفی است همچنین باید تاسف خورد که اعلام کنیم ناترازی در بیمه‌گری شرکت‌های بیمه کشور شروع شده است.

 پرداخت روزانه ۷۷۰ میلیارد تومان خسارت

این مقام مسئول با بیان اینکه تا پایان آبان ماه هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان تولید و درآمد صنعت بیمه بوده است، گفت: روزانه ۷۷۰ میلیارد تومان خسارت توسط صنعت بیمه کشور پرداخت می‌شود.

استادهاشمی با انتقاد از اینکه خرید بیمه در بین مردم اقبال ندارد، بیان کرد: حجم زیادی از مردم انگیزه خرید بیمه ندارند به طوری که ۷۵ درصد مردم ایران خدمات بیمه‌ای دریافت نمی‌کنند چون قراردادی ندارند.

وی ادامه داد: تحریم‌ها باعث شده شرکت‌های بیمه گر هزار برابر سرمایه تعهد داشته باشند بنابراین مجبور به سرمایه گذاری وجه دریافتی از بیمه گذار برای پاسخگویی به تعهدات در آینده هستند.

رئیس کل بیمه مرکزی، از فعالیت ۳۹ شرکت فعال بیمه با هزار و ۴۱۳ شعبه در کشور خبر داد و گفت: در کشور ۳۰۰ هزار نفر در صنعت بیمه فعال هستند و از این تعداد ۲۵ هزار نفر در شرکت بیمه و مابقی کارگزار و ارزیاب خسارت هستند.

 بیمه شخص ثالث زیانده شده است 

این مقام اجرایی در صنعت بیمه کشور همچنین از زیانده شدن بیمه شخص ثالث سخن گفت و افزود: به دلیل اینکه در برخی حوادث بیمه‌ها مجبور هستند خسارت چندین نفر را در یک حادثه از محل بیمه شخص ثالث پرداخت کنند باعث شده بیمه شخص ثالث زاینده‌ی داشته باشد.

استاد هاشمی با انتقاد از اینکه رشد دیه ۲۰ درصد بیشتر از نرخ بیمه شخص ثالث است، بیان کرد: با اینکه نرخ دیه باید کمتر از بیمه باشد اما سال قبل دیه ۵۰ درصد رشد و حق بیمه شخص ثالث ۳۰ درصد رشد داشته است.

وی به طرح دارویار ، اشاره کرد و گفت: یارانه دارو به مصرف‌کننده واقعی انجام شد اما به دلیل تکمیل نشدن سامانه دارو یار، و وصل نبودن بیمه‌ها به سامانه در کنار نداشتن اطلاعات افرادی که از این خدمات بهره شدند سوبسید دولتی دریافت نمی کنند.

این مقام مسئول به سامانه سپاس نیز اشاره کرد و افزود: وزارت بهداشت باید اطلاعات افرادی که به مراکز درمانی مراجعه دارند در این سامانه ثبت کند تا به راحتی موارد هزینه بیمه و فرانشیزها انجام شود اما تاکنون این سامانه تکمیل نشده است.

استاد هاشمی همچنین از راه‌اندازی صندوق بیمه برای محصولات دانش‌بنیان خبرداد و بیان کرد: برای این صندوق ۱۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه نیازمند به روزرسانی سامانه‌ها هستیم، تاکید کرد: با این اتفاق بروز تخلف یا انحراف از آیین نامه های موجود، به راحتی رصد و قابل پیگیری است که به همین منظور نیاز است تمام آئین‌نامه‌ها پیوست فناوری اطلاعات داشته باشند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.