به گزارش قدس آنلاین، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا از جمهوری خواهان مخالف بسته کمکی به اوکراین خواست تا کمکهای نظامی جدیدی به این کشور تزریق کنند و به آنها هشدار داد که پیروزی روسیه بر اوکراین، مسکو را در موقعیت حمله به متحدان ناتو قرار میدهد و میتواند نیروهای آمریکایی را وارد جنگ کند.
به گزارش «رویترز»پیش از اعلام مخالفت سناتورهای جمهوریخواه با تصویب لایحه بودجه درخواستی کاخ سفید جهت حمایت نظامی از اوکراین و رژیم صهیونیستی بایدن خطاب به مخالفانش جهت کسب رضایت آنها برای تصویب لایحه مذکور عنوان کرد: اگر پوتین اوکراین را تصاحب کند، به همینجا بسنده نخواهد کرد. وی مدعی شد که پوتین به یک متحد ناتو حمله خواهد کرد و عنوان کرد این موضوع موجب ایجاد شرایطی میشود که آمریکا هرگز به دنبال آن نیست.
بایدن در این رابطه عنوان کرد: در چنین شرایطی نیروهای آمریکایی تحت تاثیر حمله پوتین به یک متحد ناتو وارد جنگ با نیروهای روسی شده و این همان چیزی است که ما به دنبالش نیستیم. بایدن به صراحت در اظهاراتش عنوان کرد: ما نمیتوانیم اجازه دهیم پوتین برنده جنگ با اوکراین باشد. اظهاراتی که واکنش تند مسکو را به دنبال داشت.
روسیه عنوان کرده است، اظهارات بایدن در مورد درگیریهای احتمالی میان ایالات متحده آمریکا و روسیه«لفاظی تحریکآمیز و غیرقابل قبول برای یک قدرت هستهای مسئول» است.
با وجود اظهارات بایدن، جمهوریخواهان سنا لایحه بودجه مورد حمایت دموکراتها جهت حمایت از اوکراین را مسدود کردند. این لایحه می توانست میلیاردها دلار کمک امنیتی جدید را برای اوکراین و رژیم صهیونیستی فراهم کند. با این حال جمهوریخواهان به جای حمایت از طرفهای درگیر در جنگ بر لزوم اهمیت سیاستهای مرزی سختگیرانهتر از سوی دولت آمریکا تاکید کردند.
کاخ سفید این هفته هشدار داده بود که ایالات متحده برای کمک به اوکراین جهت دفع تهاجمات روسیه کمبود وقت و زمان دارد. «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید در اظهاراتی خروج ایالات متحده از جنگ اوکراین را یک «اشتباه تاریخی» خوانده است و عنوان کرده است، آمریکا همچنان بر موضع دیرینه خود مبنی بر عدم فشار به اوکراین جهت مذاکره با روسیه پایبند است.
بایدن در جریان اظهاراتش در حمایت از اوکراین عنوان کرد: روسیه به معنای واقعی کلمه منتظر آن است که اوکراین در میدان جنگ زانو برند و این روند به امنیت ملی ما آسیب خواهد رساند». با این حال هر ۴۹ سناتور جمهوریخواه در مجلس سنا به پیشنهاد بایدن رای منفی دادند و به عدم اقدام دولت و بیتوجهی آن در زمینه سیاستهای مرزی این کشور اشاره کردند.
نظر شما