به گزارش قدس خراسان، حسین علیزاده عنوان کرد: مجوز موزه شهر با مکاتباتی که از طریق اداره کل میراث فرهنگی استان با وزارت صورت گرفته است صادر شده و امید است با همتی که خانه معدن دارد این موزه ظرف ۵ ماه آینده تکمیل و مورد بهرهبرداری قرار بگیرد.
وی به پروژه پایگاه اطلاع رسانی بردسکن در جوار پارک ارم اشاره کرد و افزود: بیش از ۵ ماه است این پروژه تکمیل و تحویل میراث فرهنگی شده است ولی متاسفانه به خاطر انشعاب برق همچنان بلاتکلیف باقی مانده است.
مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بردسکن افزود: برای امتیاز انشعاب برق این پروژه ۲۵۶ میلیون تومان اعتبار نیاز است که از طریق شهرستان و استان پیگیری شده است. این میزان اعتبار تامین شده تا اداره برق نسبت به انشعاب پروژه پایگاه اطلاع رسانی اقدام کند.
علیزاده اظهار کرد: با ایجاد این پایگاه تمامی فعالیتهای ستاد خدمات سفر شهرستان انجام میشود و کمیتههای ستاد تا پایان طرح در این پایگاه مستقر میشوند.
وی با بیان اینکه یکی از آثار طبیعی شهرستان بردسکن کفه نمکی است، گفت: این اثر در فهرست آثار طبیعی کشور به ثبت رسیده است و در طول سال به ویژه در ۱۴ و ۱۵ ماه مبارک رمضان گردشگران وخانوادهها به صورت خودجوش در کفه نمکی حضور پیدا میکنند و شب را تا سحر در کویر سپری میکنند.
مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بردسکن عنوان کرد: امسال هم برنامهریزی شده است که با هماهنگیهای صورت گرفته با بخشداری و شهرداری و شورای اسلامی شهرآباد امکانات رفاهی و خدماتی برای علاقهمندان به این اثر طبیعی فراهم شود و جاده این جاذبه گردشگری تسطیح شود.
علیزاده در حوزه صنایع دستی گفت: شهرستان بردسکن ۶۲۲ رشته صنایع دستی دارد که در حال حاضر ۳۵ رشته آن شناسایی و کارگاههای آنها فعال است.
وی از جذب یک سرمایهگذار برای ساخت یک هتل ۵ ستاره در این شهرستان خبر داد و افزود: با توجه به اینکه ساخت این هتل بالای ۷۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد به دنبال جانمایی این مهم در یکی از نقاط شهرستان هستیم که امید است پس از موافقت اولیه این مهم اجرایی شود.
مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بردسکن گفت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، مشارکت مردم به ویژه صاحبان سرمایه میتواند به رشد و شکوفایی اقتصادی منطقه کمک کند و یکی از برنامههای میراث فرهنگی جذب سرمایهگذاران برای احیای بناهای تاریخی است که تاکنون در رباط کبودان در حال انجام است که امید است ظرف سال جاری این پروژه تکمیل و مورد بهرهبرداری قرار بگیرد.
علیزاده با بیان اینکه شهرستان بردسکن دارای ۲۷۴ اثر تاریخی، فرهنگی، طبیعی، مذهبی، تدفینی ،قلعهها و برجها است، افزود: از این تعداد ۳۵ اثر آن در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
وی همچنین گفت: ۲۰ پرونده ثبتی دیگر در شهرستان تکمیل و برای نوبت در قالب ۱۴ برگ به استان ارسال شده است که پس از بازبینی و تایید در شورای ثبت استان برای تصویب نهایی به وزارت ارجاع داده میشود.
مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بردسکن به روند کند تصویب پرونده های ثبتی در وزارتخانه اشاره کرد و گفت: بیش از۱۴ ماه است که پرونده های ثبتی بردسکن به استان و تهران ارسال شده است ولی هنوز این پروندهها مورد تصویب نهایی قرار نگرفته است.
علیزاده به برخی از آثار تاریخی به ویژه آب انبارها و مساجدی که در روستاها وقفی است، اشاره کرد و افزود: در این رابطه مکاتبات لازم با اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان صورت گرفته است که وضعیت بناهای وقفی شهرستان را تعیین تکلیف کنند.
وی اظهار کرد: طبق ماده ۱۷ میراث فرهنگی اداره اوقاف باید نسبت به مرمت بناهایی که وقفی است اقدام کند و اداره میراث فرهنگی تنها وظیفه نظارت و نگهداری از بناها را دارد.
مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بردسکن به فعالیت ستاد خدمات سفر در شهرستان بردسکن در ایام تعطیلات نوروزی اشاره کرد و افزود: کمیتههای ۱۲گانه ستاد خدمات سفر فعال و هر یک از دستگاههای اجرایی و خدماتی طرحهای نوروزی خود را از 25 اسفند ماه آغاز کرده و تا ۱۵ فروردین ماه ادامه خواهد داشت.
نظر شما