به گزارش قدس خراسان به نقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی، محمد طاهریانمقدم اظهار کرد: در این جشنواره تاکید بر غذاهای بومی محلی شهرستان و آش کمای انغوزه است.
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران ادامه داد: غذاهای سنتی از نظر داشتن مواد مغذی، ویتامینها و املاح ارزش غذایی بالایی دارد، شهرستان چناران غذاهای سنتی زیادی دارد که برخی از آنها به فراموشی سپرده شدهاند؛ هدف از برگزاری این جشنها احیا سنن و آداب رسوم گذشتگان است که با شناسایی و حفظ آنها میتوان به سلامت خانواده کمک کرد.
وی با بیان این که برپایی جشنواره عاملی برای افزایش شور و نشاط در خانوادهها است، تصریح کرد: جشنواره غذاهای سنتی، موسیقی محلی و همچنین بازدید از مزارع گیاهان دارویی با مشارکت اقامتگاه بومگردی منیژگان در روستای آبگاهی در مورخ ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار میشود.
طاهریانمقدم افزود: برنامههای این جشن شامل اجرای موسیقی سنتی، اجرای سرود و جشنواره غذاهای سنتی، نمایشگاه گیاهان دارویی و محصولات خانگی، دست بافتههای زنان و دختران روستایی است.
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران یادآور شد: آش انغوزه یکی از غذاهای سنتی این شهرستان است که بیشتر در دامنه کوههای هزار مسجد در بهار رشد میکند.
نظر شما