تحولات منطقه

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری قم گفت: ۱۶ جسد حادثه خونین جاده قدیم قم- تهران شناسایی شد‌.

شناسایی ۱۶ جسد حادثه تصادف اخیر جاده قم - تهران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایسنا،عبدالحمید وکیلی با اعلام این خبر اظهار کرد: شامگاه یکشنبه بر اثر برخورد مینی بوس با خودروی ایسوزو تصادفی خونین رخ داد که منجر به فوت 20 نفر شد که بستگان فوت شدگان برای تشخیص هویت به بهشت معصومه(س) مراجعه کردند.

وی ادامه داد: از میان فوت شدگان 11 زن و 9 مرد دیده می‌شوند که 18 نفر از اتباع افغانستان و دو راننده نیز ایرانی هستند.

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری قم ادامه داد: تمام اقدامات برای برای دفن جانباختگان انجام شده و به محض صدور گواهی فوت توسط پزشکی قانونی کفن و دفن آن‌ها انجام می‌شود.

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری قم با بیان اینکه وظیفه این سازمان رسیدگی به امور فوت شدگان حادثه بود، خاطرنشان کرد: در زمان تصادف نیروهای بهشت معصومه(س) در محل حادثه حاضر شدند و متوفیان را به این گورستان انتقال دادند.

وکیلی افزود: با توجه به ازدحام جمعیت در صحنه بازرسی بدنی انجام نگرفته بود و در بهشت معصومه(س) با هماهنگی عوامل نیروی انتظامی این اتفاق افتاد و اشیای آنها به خانواده‌هایشان تحویل داده شد.

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha