تحولات منطقه

با همین سن کم توانسته یکی از نخستین‌ها باشد. مدالی را کسب کرده که در تاریخ ورزش ایران بی‌سابقه بوده است؛ او توانسته نخستین مدال جهانی بانوان را در رشته مچ‌اندازی کسب کند. حالا به مشهد آمده تا ثمره تلاشش را با افتخار تقدیم آستان رضا(ع)کند.

مدال‌هایی که با نیت اهدا کسب کردم
زمان مطالعه: ۴ دقیقه

- فقط 16سال دارد، اما با همین سن کم توانسته یکی از نخستین‌ها باشد. مدالی را کسب کرده که در تاریخ ورزش ایران بی‌سابقه بوده است؛ او توانسته نخستین مدال جهانی بانوان را در رشته مچ‌اندازی کسب کند. حالا به مشهد آمده تا ثمره تلاشش را با افتخار تقدیم علی بن موسی الرضا(ع) کند. برنز مسابقات جهانی قزاقستان و طلای مسابقات کاپ آسیا.

کارینا کرمی دختری نوجوان اهل یکی از غربی‌ترین مناطق ایران است. شاهین‌دژ، شهری در استان آذربایجان غربی. هنوز دیپلمش را نگرفته اما باید به او دیپلم افتخار داد چون در رشته‌ای درخشیده که در ورزش بانوان ایران بی‌سابقه بوده، آن هم در مچ‌اندازی که رشته تخصصی‌اش نبوده است. او از زمانی می‌گوید که با این رشته آشنا و به آن علاقه‌مند شده است: «حدوداً دو سال است به صورت حرفه‌ای مچ‌اندازی کار می‌کنم. آشنایی من با این رشته، اتفاقی بود و از زمانی شروع شد که به پیشنهاد پدرم در یکی از مسابقه‌های استانی شرکت کردم».

کارینا در نخستین تجربه حضورش در یک مسابقه مچ‌اندازی، مدال طلا را کسب می‌کند و این نقطه شروع او در این مسیر است. پس از آن او به مسابقات کشوری اعزام می‌شود؛ مسابقاتی که تنها دو هفته برای شرکت در آن فرصت تمرین داشته است. با وجود اینکه در این رشته تازه‌کار بوده موفق به کسب دو مدال برنز می‌شود اما به قولش نتیجه چیزی نبوده که می‌خواسته است؛ «پس از نخستین مسابقات کشوری تلاشم را زیاد کردم، خوب تمرین کردم و در مسابقات بعدی کشوری که در شهر سنندج برگزار شد به نتیجه مطلوب رسیدم یعنی کسب مدال طلا».

موفقیت او در این رشته ادامه پیدا می‌کند و در تورنمنت بعدی یعنی مسابقات بین‌المللی مستر یونیورس ایران با دست چپ مدال طلا و با دست راست مدال نقره را درو می‌کند.

از آن به بعد نوبت حضور این پدیده مچ‌اندازی بانوان ایران در اردوی تیم ملی است تا به عنوان جوان‌ترین عضو تیم ملی مچ‌اندازی ایران برای اعزام به رقابت‌های آسیایی 2023 امارات اعزام شود. کارینا می‌گوید: «پس از دعوت به اردوی تیم ملی برای نخستین بار به مسابقات برون‌مرزی اعزام شدم. در مسابقات آسیایی امارات با دست چپ مدال نقره و با دست راست برنز را کسب کردم».

کسب مدالی تاریخی برای ایران

پس از این تورنمنت، کارینا کرمی دوباره در مسابقات کشوری انتخابی تیم ملی شرکت می‌کند و قهرمان می‌شود. او سال ۲۰۲۳ برای نخستین بار به عنوان ملی‌پوش مچ‌اندازی بانوان ایران به مسابقات جهانی اعزام می‌شود و در قرقیزستان تاریخ‌سازی می‌کند؛ «در روز نخست مسابقات مچ‌اندازی قهرمانی جهان توانستم با کسب مدال برنز، نخستین مدال تاریخ بانوان ایران در رشته مچ‌اندازی را بدست آورم. این مسابقات در قزاقستان بود و با توجه به اینکه این کشور مهد مچ‌اندازی است، یکی از سخت‌ترین مسابقات محسوب می‌شد».

حالا کارینا به مشهد آمده تا این مدال تاریخی مچ‌اندازی بانوان ایران را همراه یک مدال دیگر تقدیم حضرت رضا(ع) کند.

مدال دیگری که او پیشکش امام رضا(ع) کرده را با دست چپ در مسابقات کاپ آسیا در ازبکستان به چنگ آورده است. مدال خوش‌رنگ طلا. البته دست راست کارینا هم در این مسابقات خالی از مدال نبوده و مدال برنز را با خود آورده است.

این نوجوان ایرانی هم مانند خیلی از هم‌سن و سال‌هایش به علی بن موسی الرضا(ع) ارادت قلبی دارد و با همین عشق نیت می‌کند تا مدال‌هایش را تقدیم حضرت(ع) کند. عشقی که مادرش به او یادآور می‌شود؛ «مادرم شب پیش از مسابقه خواب دیده بود که من مدال طلا می‌گیرم. با من تماس گرفت و گفت کارینا تو حتماً امروز طلا می‌گیری و اگر این ‌طور شد نیت کن مدالت را به حرم مطهر امام رضا(ع) هدیه کنی».

امروز او به قولش عمل کرده و مدال‌هایش را تقدیم آستان قدس رضوی کرده است. مدال‌هایی که آرزو دارد آن‌ها را در گنجینه مدال موزه ببیند.

این سفر نخستین باری است که کارینا به مشهد آمده است. او حسش از نخستین تجربه زیارتش را این ‌طور توصیف می‌کند: «حس فوق‌العاده قشنگی بود. از کسانی که برای نخستین بار آمده بودند چیزهایی شنیده بودم اما تا وقتی خودم نیامده و آن حس را تجربه نکرده بودم برایم قابل لمس نبود».

این نوجوان خوش‌آتیه حالا حالاها تصمیم دارد به این مسیر ادامه دهد؛ «تا جایی که بتوانم این رشته را ادامه می‌دهم‌. یک ماه آینده مسابقات جهانی در پیش دارم و از حضرت(ع) کمک می‌خواهم. اگر مدال‌های خوش‌رنگ‌تری کسب کنم، آن‌ها را اهدا خواهم کرد».

مدال‌هایی که با نیت اهدا کسب کردم

اهدای مدال بهتر از کسب مدال است

در این سفر معنوی متفاوت مادر و پدر کارینا هم او را همراهی می‌کنند. والدینی که از ابتدای مسیر ورزشی‌اش در کنارش بودند. نبی کرمی پدر کارینا از آغازین روزهایی می‌گوید که دخترش سراغ ورزش رفته است: «کارینا از بچگی مشغول ورزش بود و من با او کار می‌کردم. نخستین رشته‌ای که شروع به تمرین در آن کرد کیک بوکسینگ بود و در این رشته استعداد هم داشت. در کنار آن به والیبال هم رو آورد. پس از چند سال تمرین در آن دو رشته کارینا سراغ پاورلیفتینگ رفت. من خودم سال‌هاست مربی و داور پاورلیفتینگ و بدن‌سازی هستم و او را تشویق کردم».

پدر داستان روزی را تعریف می‌کند که دخترش به درخواست او مچ‌اندازی می‌کند؛ «ما در باشگاه میز مچ‌اندازی داشتیم. یک روز به صورت اتفاقی به او گفتم کارینا تو مچ‌های دست قوی‌ای داری. می‌شود با هم مچ بیندازیم؟ آن روز من دیدم دخترم حقیقتاً قدرت دست بالایی دارد و با من برابری می‌کند. من قبلاً رشته مچ‌اندازی کار کرده بودم و متوجه شدم او در این رشته استعداد دارد. تنها دو هفته بعد در مسابقات انتخاب کشوری دو مدال طلای جوانان و نوجوانان را کسب کرد».

نبی کرمی درباره اهدای مدال دخترش به آستان مقدس ثامن‌الحجج(ع) می‌گوید: «من خودم ورزشکار بودم. عمر قهرمانی کوتاه است. قهرمانی‌ها می‌آید و می‌رود اما چیزی که می‌ماند همین اقدام‌های زیباست. من از این اقدام بسیار خوشحالم و احساس خوبی دارم که دخترم مدال‌هایش را به امام رضا(ع) تقدیم کرده است. این تقدیم مدال برای ما از هزار کسب مدال بالاتر و بهتر است».

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.