به گزارش قدس آنلاین مرکز آمار ایران متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور در تیرماه ۱۴۰۳ برای گروه های مختلف را به شرح زیر اعلام کرد:
نان و غلات: در این گروه، اقلام شیرینی خشک با ۲.۳ درصد و رشته آش با ۲.۱ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به خردادمه را داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آن: در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به اقلام گوشت گوسفند با ۳.۳ درصد و گوشت گاو یا گوساله با ۱.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به مرغ ماشینی با ۰.۳- درصد است.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن: در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شیر خشک" با ۲.۷ درصد و "دوغ پاستوریزه" با ۲.۵ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به "تخم مرغ ماشینی" با ۱.۹- درصد و "روغن نباتی جامد" با ۰.۴- درصد میباشد.
میوه و خشکبار: در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پرتقال با ۲۷.۷ درصد ،سیب با ۲۰.۹ درصد و هندوانه با ۱۳.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به هلو با ۲۳.۵- درصد است.
سبزیجات و حبوبات: در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هویج فرنگی با ۲۱.۴ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به بادمجان با ۱۳.۶- درصد، پیاز با ۵.۶- درصد و سیب زمینی با ۵.۲- درصد است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها: در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شکر با ۶.۰ درصد و قند با ۵.۹ درصد میباشد.
نظر شما