مینا کاویانی، بستنی سنتی را از بستنیهای محبوب ایرانیها برشمرد که علاوه بر شیر و سایر مواد اولیه دارای خامه نیز هست، گفت: خامه موجود در بستنیسنتی موجب شده است کالری بالایی داشته باشد، بنابراین توصیه میشود در مصرف این نوع بستنی، اعتدال را رعایت کنید.
مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور نحوه تهیه بستنی سنتی ایرانی را نکته مهم دیگری برشمرد و افزود: امکان دارد در مواردی این بستنی به صورت غیرپاستوریزه تهیه شود، به همین دلیل برای پیشگیری از مسمومیت و بیماری، باید بستنی سنتی را حتماً از مکانهای مطمئن تهیه کرد.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: با رعایت نکات تغذیهای و توجه به موارد بهداشتی میتوان از بستنی به عنوان یک دسر خوشمزه به ویژه در فصل تابستان لذت برد.
نظر شما