به گزارش قدس آنلاین، محمد قنادی مراغهای معاون سازمان انرژی اتمی روز شنبه در این آیین بیان کرد: بخش اعظمی از فناوری هستهای کاربرد پزشکی دارد و از آنجایی که بنده متولد مراغه هستم، وظیفه داشتم تا دین خودم را نسبت به این شهر ادا کنم.
وی با بیان اینکه در زمان حاضر بیماران سرطانی به تهران رفت و آمد میکنند، اضافه کرد: تعدا دستگاه موسوم به «PET» که برای تشخیص بیماریهای سرطانی به کار میرود، در برخی از کشورها بالای ۲۰۰ مورد است اما در زمان حاضر تعداد این دستگاهها در کشورمان زیر ۲۰ مورد است.
وی با بیان اینکه قیمت این دستگاهها بسیار بالاست، اظهار کرد: تنها تعدادی از بیمارستانها آن هم در مراکز استانها از این دستگاه برخوردار هستند.
وی افزود: اخیرا قرار شد تا نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی یک سرمایهگذار برای راهاندازی طرح پزشکی هستهای در مراغه پیدا کند که خوشبختانه ۲ هفته طول کشید و یک سرمایهگذار مراغهای در این خصوص شناسایی شد.
قنادی مراغهای ادامه داد: امروز تفاهمنامه راهاندازی مرکز تشخیص و درمان سرطان مراغه در حالی امضا میشود که سازمان انرژی اتمی تربیت نیروی انسانی این مرکز شامل پزشک هستهای و تکنسین هستهای و همچنین تولید رادیوداروها را بر عهده گرفته است.
مسئولان مراغه با سرمایهگذاران بیش از پیش همکاری کنند
«احمد سلامزاده» سرمایهگذار این طرح و مدیرعامل شرکت «کیندو» نیز در این جلسه ابراز امیدواری کرد که مسئولان مراغه بیش از پیش با سرمایهگذاران همکاری کنند.
وی با تاکید بر اینکه با امیدواری نماینده مردم مراغه و عجبشیر نسبت به سرمایهگذاری در این طرح اقدام میکند، بیان کرد: در مراغه ۲ مرکز تصویربرداری داریم و به دانشکده علوم پزشکی این شهرستان همواره کمک کردهایم اما مسئولان برخی دیگر از ادارات با ما همکاری خوبی نداشتهاند.
وی با بیان اینکه پیش از دیدار با نماینده مردم مراغه و عجبشیر از سرمایهگذاری در مراغه منصرف شده بود، افزود: با اعتماد به «سیدفرید موسوی» بار دیگر به این عرصه وارد شدهایم.
آیتالله محمدتقی پورمحمدی، امام جمعه مراغه نیز گفت: مسئولان مراغه در زمان حاضر هماهنگ و پا به کار هستند و حمایت دکتر قنادی مراغهای از این طرح هم مایه خیر و برکت خواهد بود.
نظر شما