کارشناس مسوول گیاهان دارویی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: رتبه نخست کشت و تولید فلفل قرمز در کشور به نام این استان رقم خورده است.

خراسان رضوی رتبه نخست تولید فلفل قرمز کشور را در اختیار دارد

به گزارش قدس خراسان، یوسف گازران افزود: امسال ۵۶۴ هکتار از زمین‌های کشاورزی خراسان رضوی زیر کشت این محصول رفته است که در ۲ شهرستان داورزن و جغتای قرار دارد.

وی اضافه کرد: از این میزان سطح زیر کشت، ۱۶ هزار و ۸۷۲ تن فلفل قرمز برداشت می‌شود که در این زمینه نیز خراسان رضوی در کشور سرآمد است.

کارشناس مسوول گیاهان دارویی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: محصول فلفل تولیدی در استان علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای همسایه و منطقه نیز صادر می‌شود.

گازران افزود: فعالیت کارگاههای فلفل کوبی در ۲ شهرستان داورزن و جغتای که زیر کشت فلفل قرمز قرار دارد برای بیش از سه هزار و ۵۰۰ نفر ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم کرده است.

بیش از ۳۳۸ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی خراسان رضوی فعالیت دارند و حجم تولید سالانه انواع محصولات باغی، زراعی و دامی این استان هشت میلیون تن است. همچنین ۲ میلیون و ۱۳۸ هزار هکتار عرصه مستعد کشاورزی در خراسان رضوی وجود دارد و سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار زمین در این استان زیر کشت ۸۳ نوع محصول می‌رود که ۹۰۰ هزار هکتار از این سطح مربوط به زراعت و ۳۰۰ هزار هکتار آن باغ است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.