به گزارش قدس خراسان به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، عباس ایزدی در این خصوص افزود: در حوزه نگهداشت تجهیزات پزشکی طرحهای زیادی با هدف کاهش هزینهها اجرا شده است که یکی از این موارد طرح متولی تجهیزات پزشکی بوده تا برای دستگاهها متولی ویژهای در راستای نگهداشت بهتر و خرابی کمتر داشته باشیم.
وی با بیان این که دانشگاه علوم پزشکی مشهد جزء دانشگاههای موفق کشور در حوزه تجهیزات پزشکی است ادامه داد: در موضوع تامین و نگهداشت تجهیزات پزشکی نیازهای مراکز درمانی براساس فرمهای دریافتی و موارد درخواستی در حال پیگیری است و این اقلام پس از تامین اعتبار، صدور حواله و انجام پروسه خرید توسط هیات امنا تحویل متقاضیان میشود.
مدیر تامین و نگهداشت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دستگاههای سی.تی.اسکن و اکسیژنساز و همچنین تختهای آی.سی.یو و سی.سی.یو جزء بیشترین درخواستها بوده که بخشی از آن از طریق اعتبارات دانشگاهی و بخش دیگر از طریق اعتبارات وزارتی تامین شده است.
ایزدی افزود: بخش زیادی از حوالههای دریافتی در طی سالهای گذشته که بیشتر آنها در حوزه اتاق عمل بوده از هیات امنا تحویل گرفته شده و در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.
وی ادامه داد: از دیگر اقلام شاخص در حوزه تجهیزات پزشکی تحویل داده شده میتوان به دستگاههای ام.آر.آی و سی.تی.اسکن بیمارستان امام رضا(ع) و دستگاه آنژیوگرافی بیمارستان هاشمینژاد اشاره کرد ضمن این که تهیه و تامین دستگاههای پت اسکن، سی.تی.اسکن، سی.تی سیمیلاتور و شتابدهندههای انرژی نوع ۲ برای مراکز درمانی انجام شده که تامین دستگاههای شتابدهنده انرژی نوع ۲ برای نخستین بار بوده است.
مدیر تامین و نگهداشت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با حمایت مسوولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد دستگاه شتابنده خطی و بخش پرتو درمانی داخلی (براکی تراپی) بیمارستان امام رضا(ع) فعال شد و خدمتی دیگر به مجموع خدمات پرتعداد ویژه بیماران سرطانی افزوده شد.
ایزدی افزود: در راستای تامین نیازهای بیمارستانها دستگاههای پت سی. تی. اسکن، سایبرنایف، سی. تی. اسکن جدید، سی تی سیمیلاتور، آنژیوگرافی قلب و ام. آر. آی در حال تهیه است تا در اختیار متقاضیان قرار بگیرد.
وی اضافه کرد: در حوزه نگهداشت تجهیزات تمام مراکز درمانی در ۲ نوبت ارزیابی و طبق چکلیستها و گزارش ارسالی به رییس آن بیمارستان نسبت به رفع نواقص اقدام شد و در مرحله سوم هم تمامی نواقص با نمره ارزشیابی اعلام میشود تا خود مراکز نسبت به رفع مشکلاتشان اقدام کنند که گزارش آن تا پایان سال اعلام میشود.
مدیر تامین و نگهداشت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۸۰ نیروی تجهیزات پزشکی در تمامی بیمارستانها فعالیت دارند که بهصورت ۲۴ ساعته خدمترسانی میکنند و برای تامین نیروی مورد نیاز، ۱۲ نیروی دیگر در جذبهای جدید بهکارگیری خواهند شد.
ایزدی افزود: در سالهای گذشته نیروهای دائمی نداشتیم و اکثر آنها طرحی بودند و پس از پایان دوره از سیستم خارج میشدند که این موضوع، مشکلاتی ایجاد کرده بود، اما خوشبختانه با حمایت مسوولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیروی ثابت جذب کردیم و هم اینک اکثر مراکز از ظرفیت نیروی دائمی برخوردار هستند، ضمن این که در حوزه ستادی هم از ظرفیت نیروی ثابت برخوردار شدیم.
این مسئول در خصوص کارهای شاخص صورت گرفته در حوزه تجهیزات پزشکی در شهرهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد گفت: در شهرستانهای تابعه دانشگاه روی بحث تقویت تجهیزات اورژانس، آی. سی. یو، سی. سی. یو و اتاق عمل اقدام شده و در این راستا کارهای شاخص زیادی در شهرهایی همچون کاشمر، قوچان، خواف و تایباد انجام شده است.
نظر شما