تحولات لبنان و فلسطین

مدیرعامل پیشین سازمان تأمین اجتماعی ضمن تشریح گزارش عملکرد خودطی دوره مدیریت در این سازمان، گفت: سال ۱۴۰۰ بودجه سازمان تأمین اجتماعی حدود ۲۷۰ هزار میلیارد تومان بود و اکنون به ۹۶۸ هزار میلیارد تومان رسیده و افزایش ۳.۵ برابری داشته است.

مدیرعامل پیشین تأمین اجتماعی: بی‌سابقه‌ترین تسویه بدهی درمان را انجام دادیم

میرهاشم موسوی در مراسم معارفه مصطفی سالاری، به عنوان سرپرست جدید سازمان تأمین اجتماعی، با بیان اینکه در دوره شهید رییسی بنگاه‌های نیمه تعطیل و تعطیل راه‌اندازی شدند، گفت: بیمه بیکاری از سال ۱۴۰۰ با رقمی بالغ بر ۲۷۰ هزار نفر اکنون به ۱۵۰ هزار نفر در سال جاری کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه سال ۱۴۰۰ بودجه سازمان تأمین اجتماعی حدود ۲۷۰ هزار میلیارد تومان بود و اکنون به ۹۶۸ هزار میلیارد تومان رسیده و افزایش ۳.۵ برابری داشته است، گفت: در آن سال ها مسئله اصلی پایداری منابع بود. استقلال مالی صندوق ها و شرایط پایداری و تعهدات به روز در قالب پرداخت مستمری جزو اولویت حاکمیت و نظام بود.

مدیرعامل پیشین سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: ۱۰۶ هزار میلیارد تومان به بانک رفاه بدهکار بودیم و برای مستمری و تعهدات در اواخر سال ۱۴۰۰ و اوایل سال ۱۴۰۱ مجبور به استقراض از بانک رفاه به میزان حدود ۵۰۰۰ میلیارد تومان بودیم، در همان اوایل این مسیر را رفتیم و راه دیگری نداشتیم. اما با رویکردها و جهاد راهبردی کار انجام گرفت و امروز مفتخریم که بگوییم ۱۰۶ هزار میلیارد بدهی تسویه شد.

وی گفت: ماه گذشته بالغ بر ۷۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تعهد انجام دادیم که حدود ۵۴ هزار میلیارد تومان از این مبلغ مستمری است.

موسوی تأکید کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون، برای پرداخت مستمری ریالی استقراض نداشتیم. تنها ۱۰ همت در سال گذشته خط اعتباری برای درمان گرفتیم که باتوجه به اینکه در ۶ ماه دوم وصول منابع بهتر است، باید در ۶ ماهه دوم آن هم تسویه شود.

موسوی با اشاره به اینکه ۲.۸ میلیون نفر بیمه‌شده جدید وارد سازمان شده است، تصریح کرد: از قِبل این افراد، بالغ بر ۷۳ هزار میلیارد تومان درآمد جدید حاصل شده است و از سوی دیگر تسویه ۱۰۶ هزار میلیاردی نیز جلوی هزینه مالی سالانه حدود ۲۵ هزار میلیارد تومانی را گرفته است. همچنین این دارایی‌هایی که در قالب تأدیه بدهی از قبل سهام واگذارشده دولت انجام شد به زیر مجموعه خودمان واگذار شد و در زیرمجموعه بانک قرار گرفت و دارایی از دسترس بیمه شدگان خارج نشد. یک مورد از املاک فروش نرفت، بلکه املاک جدید به سازمان اضافه شد.

وی گفت: در ۶ ماهه اول سال، ۴۱۶ هزار میلیارد تومان تعهدات انجام دادیم که متوسط آن، ماهانه ۷۰ هزار میلیارد تومان است. این شرایط، جز با مدیریت حرفه‌ای و مدیریت مبتنی بر اصول و قواعد سازمان تامین اجتماعی امکان‌پذیر نبود.

مدیرعامل پیشین سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: در همین اقتضائات سخت، توسعه خدمات نیز قابل توجه بود؛ حدود ۴۶ مرکز درمانی را به بهره‌برداری رساندیم. ۲۴۶ پروژه جزیی درمانی را راهبری کردیم.

مدیرعامل پیشین سازمان تأمین اجتماعی در ادامه به زیرساخت های فناوری و هوشمندسازی پرداخت و گفت: در این زمینه نیز دکتر سالاری کار خوبی را آغاز کرده بودند و با قوت ادامه پیدا کرد و شاید ۵۰ درصد پروژه نسخه الکترونیک جلو رفته بود و اکنون نسخه نویسی و نسخه پیچی بالای ۹۹ درصد به ثمر نشسته است و برای اولین بار در نظام بیمه‌ای بحث لیست هوشمند در ماه گذشته پیاده شد.

وی در ادامه به اقدامات انجام شده در حوزه خدمات خاصی برای توسعه درمان مستقیم نیز اشاره کرد و افزود: برای جبران برخی از کاستی‌ها، بیمه تکمیلی و توسعه بیمه تکمیلی اتفاق افتاد. بی‌سابقه‌ترین تسویه بدهی درمان در تیرماه سال جاری به مبلغ ۲۳ هزار میلیارد تومان با حوزه های درمانی انجام دادیم که در نیمه دوم وضعیت بهتر خواهد شد.

وی در پایان سخنان خود نیز از میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواست که باتوجه به اینکه سازمان تامین اجتماعی، به دلیل تنوع و تکثر خدمات سازمانی بسیار پیچیده است، برای آن وقت بیشتری بگذارند. اگر تصمیم آنی و قطعی گرفته شود، سازمان در ماموریت‌های خود دچار مشکل می‌شود.

موسوی همچنین درخواست کرد که به الزامات مدیریتی و شرایط مدیریت بهره ورانه و حرفه‌ای بیشتر توجه و مسئولیت و اختیارات در نهاد رسمی سازمان به درستی دیده شود.

موسوی همچنین افزود: اولین اقدامی که باید نسبت به سازمان مورد توجه قرار گیرد، قانون مداری است. این سازمان دارای ارکان و اساسنامه و شرکای اجتماعی است. از ناامید کردن مردم در صندوق تأمین اجتماعی جلوگیری کنید. بحران‌سازی افراطی نباید در صندوق جا بیفتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.