قدس؛ روز گذشته رژیم صهیونیستی اقداماتی علیه برخی مراکز نظامی در ایران انجام داد؛ اقداماتی که براساس ادعای دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش تروریستی اسرائیل در واکنش به حملات ایران علیه اسرائیل صورت گرفت.
تلاش برای بزرگنمایی حمله محدود و البته شکستخورده از سوی مقامات رژیم صهیونیستی و کابینه جنگ این رژیم در حالی ادامه دارد که بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان امور نظامی معتقدند حمله روز گذشته به هیچ وجه قابل مقایسه با عملیات وعده صادق۲ ایران نیست؛ عملیاتی که در آن دستکم ۱۸۰موشک بالستیک به سمت اهداف نظامی و امنیتی این رژیم شلیک شد و به اذعان رسانههای صهیونیستی، مراکز مهمی ازجمله پایگاه هوایی «نواتیم» و «تل نوف» در مرکز فلسطین اشغالی را مورد اصابت قرار داد.
باوجود تمام تبلیغات رسانهای اما واکنشها به اقدام تجاوزکارانه روز گذشته رژیم صهیونیستی علیه ایران حاکی از آن است این اقدامات حتی در اقناع افکار عمومی ساکنان سرزمینهای اشغالی هم شکست خورده است. چند ساعت پس از اعلام پایان حمله رژیم و با فروکش کردن جو ابتدایی ناشی از این اقدام تجاوزکارانه و مشخص شدن شکست این عملیات، بسیاری از رسانههای عبریزبان با نمایشی خواندن تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران، اذعان کردند این حمله هیچ یک از اهداف راهبردی رژیم را محقق نکرده است.
یائیر لاپید، رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با اشتباه دانستن تصمیم حمله نکردن به مواضع راهبردی و اقتصادی ایران، ادعا کرد میتوانستیم و حتی لازم بود بهای سنگینی را بر ایران تحمیل کنیم.
آویگدور لیبرمن، رهبر حزب اسرائیل خانه ما نیز با نمایشی خواندن عملیات روز گذشته اذعان کرد نمیتوان از واقعیت سخت و اینکه ایرانیها در اینجا توقف نمیکنند غافل شد.
واکنش رسانههای اصلی رژیم؛ از توجیه تا اعتراف به شکست
نشریه تایمز آو اسرائیل عنوان کرد: این حمله با هدف سیاسی و به منظور آرام کردن افکار عمومی صورت گرفت و درواقع تلاشی بود از طرف نتانیاهو تا به ساکنان سرزمینهای اشغالی بگوید سرانجام اقدامی در قبال ایران انجام داده است.خبرنگار نظامی این روزنامه نیز با اشاره به گاف رسانهای یوآو گالانت، وزیر جنگ این رژیم که با انتشار تصاویر مربوط به واقعه آتشسوزی پالایشگاه تهران در سال ۲۰۲۱ آن را مربوط به آسیبهای ناشی از حمله اسرائیل به ایران دانسته بود، ابراز تأسف کرد.
در این میان، در حالی که برخی رسانههای عبریزبان همچون واللا نیوز و معاریو هم تلاش کردند با طرح ادعاهایی همچون اطلاعرسانی پیش از حمله، به باور خود برای شکست این عملیات توجیهی دست و پا کنند، برخی دیگر همچون هاآرتص و اینتل تایمز در شبکه مجازی که خود را به نهادهای اطلاعاتی مرتبط میدانند، مدعی شدند برای تصمیمگیری درباره موفقیت یا شکست عملیات باید منتظر رسیدن تصاویر ماهوارهای یا نحوه واکنش ایران باشیم، چرا که حجم واکنش ایران میتواند میزان موفقیت عملیات را مشخص کند.
اما از روایتهای رسانههای جریان اصلی که اکثراً تحت تأثیر روایت مدنظر تلآویو هستند و براساس متر و معیار مشخص شده از سوی دستگاه اطلاعاتی رژیم فعالیت میکنند که بگذریم، واکنشها در قبال عملیات تجاوزکارانه رژیم در فضای مجازی سرزمینهای اشغالی رنگ و بوی دیگری داشت.
اعتراف به شکست تلآویو در فضای مجازی
در این میان برخی کاربران با اظهارنظر زیر مطالب منتشر شده در رسانهها و برخی دیگر در حسابهای شخصی خود به عملیات روز گذشته اسرائیل واکنشهای جالبی نشان دادند؛ یکی از کاربران در اظهار نظری زیر گزارش هاآرتص با بیان اینکه اقدام اسرائیل شبیه رفتار یک مترسک بود، این پرسش را مطرح کرده بود که چرا باید برای مطلع شدن از موفقیت یا شکست عملیات منتظر رسیدن تصاویر باشیم؟
کاربر دیگری نیز با ابراز شک و تردید درباره توانمندی نظامی رژیم نوشته بود از اینکه ارتش اسرائیل جرئت خود را در زمان رویارویی با ایران از دست میدهد متعجب است و این پرسش را مطرح کرده بود اگر حمله نمیکردیم سنگینتر نبودیم؟ کاربر دیگری هم نوشت: پس از اظهارات شدیداللحن گالانت و نتانیاهو، تصور میکردیم شاهد یک واکنش بسیار بزرگ از اسرائیل خواهیم بود، اما چیزی بیش از یک رسوایی نصیبمان نشد. فرد دیگری هم با بیان اینکه حیف آن همه سوختی که برای پرواز ۱۰۰هواپیما هدر دادیم، نوشت: اسرائیل جنگ را به ایرانیها باخت.
واکنش تحلیلگران اسرائیلی در قبال ضعف شدید تهاجم روز گذشته رژیم نیز در نوع خود جالب توجه بود، جایی که «روی کایس» نوشته بود اگر من به جای مسئولان ایرانی بودم به رختخواب میرفتم و صبح به این مسئله رسیدگی میکردم.
یونی بن مناخیم، دیگر تحلیلگر اسرائیلی هم در صفحه خود در شبکه ایکس اعتراف کرد عملیات اسرائیل موجب تمسخر آنها از طرف ایرانیها شده است و آن را شکستی برای اسرائیل توصیف کرد.
نظر شما