سید عبدالکریم سجادی افزود: امیدواریم به زودی رخوت موجود در طرح های نخبگان استان خراسان رضوی به پایان برسد تا نخبگان بتوانند با شدت و علاقه بیشتری در طرحهایی که منجر به بهبود و یا رفع نیاز استان است، مشارکت داشته باشند.
وی اظهار کرد: پیگیری برای بکارگیری و استخدام نخبگان در دستگاه های اجرایی، سازمانهای دولتی و دانشگاه ها و یا مراکز پژوهشی یکی از برنامه های بنیاد ملی نخبگان است، در حالیکه در سازمانها و نهادهای دولتی استان با وجود برگزاری نشست ها حتی به عنوان مشاور نیز از نظرات نخبگان برای بهبود و رفع چالشهای استان استفاده نمیشود.
رییس بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی ادامه داد: در این استان نیروهای مستعد و نخبه بسیاری حضور دارند و امیدواریم بتوانیم با مشارکت این نخبگان گام های موثرتری را برای پیشبرد اهداف کشور برداریم.
وی با اشاره به سابقه ۱۷ ساله بنیاد نخبگان خراسان رضوی به عنوان بخش کوچکی از جامعه نخبگانی کشور، اظهار کرد: در طول این مدت بیش از چهار هزار نخبه شناسایی شده اند که در طرحهای مختلف توانسته اند استعدادی از خود به نمایش در آوردند.
سجادی اظهار کرد: این افراد اکنون توانسته اند استاد دانشگاه شده و یا به عنوان یک نوآور و نخبه در شرکتهای دانشبنیان مشغول فعالیت شوند.
وی گفت: در میان ۳۱ استان کشور توانسته ایم از رتبه ۱۵ به رتبه پنجم برسیم و البته جدای از رقابت با استان تهران با توجه به مراکز پژوهشی و جمعیت قابل توجه آن که قابل رقابت نیست.
رییس بنیاد نخبگان استان خراسان رضوی در بخشی از سخنانش بیان کرد: تدوین شیوه نامه حمایت از نخبگان قرآنی توسط بنیاد ملی نخبگان بر عهده این استان قرار گرفته و اکنون در مرحله پایانی است.
سجادی ادامه داد: برای تهیه این شیوه نامه با افراد شاخص جامعه قاریان کشور در تماس بودیم تا با تصویب آن امکان شناسایی و ارزیابی سرآمدان قرآنی کشور، بر اساس شاخص های مشخص شده به سهولت انجام گیرد.
نظر شما