ریاست موسوی بر هیات فوتبال در حالی محقق شد که از ۴۶ عضو حاضر در مجمع ۴۰ نفرشان به رئیس کمیته جوانان هیاتی رأی دادند که تا قبل از آن احسان اصولی ریاستش را برعهده داشت.
محسن ترکی، جعفر قدیری، محمود قربانیار، محمدرضا رضویراد، محمدمهدی آخوندی، حسین پروانه، مرتضی صادقی، حمیدرضا طاهری، ناصرالدین گرامی، مرتضی مرادی و فاطمه شریف ۱۱ نامزد دیگر احراز پست ریاست هیات فوتبال بودند که از بین آنها تنها جعفر قدیری توانست ۶ رأی باقی مانده اعضای حاضر در جلسه مجمع انتخابات هیأت فوتبال را به دست آورد و دیگران یا انصراف دادند، یا حضورنداشتند یا اینکه بدون کسب رأی مجمع برایشان خاتمه یافت.
محسن ترکی، محمودقربانیار و مرتضی صادقی که به نوعی در کنار جعفر قدیری نامزدهای مورد حمایت اهالی فوتبال و ورزشیها بودند پیش از رأیگیری به نفع جعفر قدیری کنار رفتند تا شانس قدیری در رقابت با خلیل موسوی بیشتر شود. فاطمه شریف دیگر انصرافی مجمع امروز بود که طبق پیشبینیها با اعلام حمایتش از موسوی از ادامه رقابت برای احراز صندلی ریاست هیات فوتبال خراسان رضوی کنار کشید. شریف خیلی زود مزد این خوش خدمتی را گرفت و در حالی که تنها نامزد برای پست نایب رئیسی بانوان هیات فوتبال خراسان رضوی بود با ۴۶ رأی به این عنوان انتخاب شد.
حواشی سوال برانگیز مجمع
انتخابات هیات فوتبال خراسان رضوی در حالی دیروز برگزار شد که همان طور که پیشبینی میشد حواشی بسیار زیادی با خود به همراه داشت مهمترین آنها تذکرات آیین نامهای بود که مرتضی صادقی یکی از نامزدها درحین ارائه برنامههایش نسبت به مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال و رئیس مجمع بیان کرد. صادقی ضمن اعتراض به حضور احسان اصولی در مجمع و اینکه او هم به عنوان رئیس هیات و هم عضو هیات رئیسه فدراسیون حق رای داشت به این موضوع معترض و خواهان رسیدگی به این مهم شد که البته صدایش به جایی نرسید و احسان اصولی هم به عنوان رئیس هیات و هم در مقام عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال ۲ بار رأیش را به صندوق انداخت!
موضوع دیگری که صادقی مطرح کرد این بود که چرا باید هم برگزاری انتخابات و هم نظارت برانجام آن برعهده دبیرهیات و رئیس کمیته شهرستانهای فدراسیون فوتبال باشد این مورد نیز فقط از بیان صادقی در مجمع به گوش حاضرین رسید و ترتیب اثری نسبت به آن داده نشد! گرچه موضوع اقامت اصولی در مشهد نیز توسط صادقی مطرح شد و اعضا و رئیس مجمع به راحتی از کنار آن گذشتند و انگار نه انگار که این تذکرقانونی جای پیگیری داشت!
باخت اداره کل و اهالی فوتبال
به دور از داستان برگزاری مجمع انتخابات هیات فوتبال خراسان رضوی آنچه که دیروز خیلی به وضوح بر حیثیت و چهره فوتبال و ورزش این استان خدشه انداخت این بود که انتخابات به شکلی ظاهرا مهندسی شده پیش رفت و سی و اندی رئیس هیات فوتبال شهرستانها به همان راهی رفتند که چند نفر خاص دوست داشتند این اتفاق بیفتد! کاری که دور و اطرافیان رئیس سابق هیئت فوتبال استان انجامش دادند را باید اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی به ثمر میرساند تا افرادی که بیشتر آنها روسای هیئتهای شهرستانها بودند در زمان شمارش آرا و تا پیش از اعلام نهایی نتیجه با کل کشیدن و سوت و هورا به ریش ورزش این استان نخندند و نتیجه این نشود که امروز شد!
فوتبال خراسان رضوی با این شرایط ۴ سال دیگر به همان بیراههای خواهد رفت که نزدیک به ۶ سال قبلش رفته بود این یعنی ۱۰ سال عقب ماندگی؛ ۱۰ سالی که برای جبرانش حداقل ۵۰ سال باید تلاش کرد مگر اینکه در آینده تغییری ایجاد شود که بعید به نظر میرسد با توجه به شناختی که در این سالها ایجاد شده و کارنامهای که وجود دارد چیزی عوض شود!
نکته پایانی و البته مهم اینکه نتیجه انتخابات هیئت فوتبال خراسان رضوی ادعاها و بزرگنماییهایی که بعضا بین برخی از پیشکسوتان و دست اندرکاران فوتبال وجود داشت را به کل با خاک یکسان کرد و نشان داد جدا افتادن و جبههگیریهایی که بعضا متاسفانه برخی از بزرگان فوتبال این استان پرچمدار آن هستند نتیجهای جز حقارتی اینچنینی برای فوتبال خراسان رضوی در پی نداشته و نخواهد داشت.
چهار نفر نامزدی که با هم متحد شدند و به نوعی نماینده قشر فوتبالی و ورزشی خراسان رضوی بودند تنها ۶ رأی از ۴۶ رأی مجمع را توانستند به سمت خود بکشند این یعنی واقعیتی که گاها برخی از پیشکسوتان و بزرگان فوتبال این استان دوست ندارند باورش کنند!
نظر شما