به گزارش قدس آنلاین از سازمان غذا و دارو، حسین رستگار افزود: نظارت بر حلیت و نوع گوشتهای غیرفرآوریشده بطور مستقیم به سازمان غذا و دارو مربوط نمیشود.
وی ادامه داد: مسئولیت نظارت بر عرضه و رعایت معیارهای حلال در مواد غذایی غیرفرآوریشده، بهویژه محصولات حیوانی، بر عهده نهادهایی نظیر سازمان دامپزشکی و اتحادیه رستورانداران است.
رستگار در خصوص فرآوردههای حلال گفت: سازمان غذا و دارو از طریق نشان «حلال» و «سیب سلامت» تلاش میکند که کیفیت و ایمنی محصولات غذایی فرآوریشدهای که دارای این نشانها هستند، تضمین شود. این نشانها بیانگر تعهد سازمان به ارائه محصولاتی هستند که از نظر ایمنی، سلامت و حلیت مورد تایید قرار گرفتهاند.
وی تصریح کرد: مصرفکنندگان با توجه به این نشانها میتوانند با اطمینان خاطر محصولات حلال را انتخاب و مصرف کنند.
رستگار تصریح کرد: فرآوردههای گوشتی غیربهداشتی و حرام نمیتوانند مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت کنند. انتظار میرود ارگانهای مسئول به وظایف خود و اعتبار سازمانیشان توجه بیشتری داشته باشند و با متخلفان بهطور جدی برخورد کنند.
بررسی ارزیابی و انجام آزمون فرآوردههای سلامت محور به منظور صدور تاییدیه حلال به عنوان یکی از شاخصههای اصلی سلامت و اصالت کالا محسوب میشود و تاکنون بیش از ۳۰۰ مجوز برای محصولات حلال از سوی سازمان غذا و دارو صادر شده است.
نظر شما