تحولات منطقه

سخنگوی دولت گفت: دولت به اجرا و اتمام نهضت ملی مسکن متعهد است.

دولت متعهد به اجرای نهضت ملی مسکن است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین فاطمه مهاجرانی در همایش چشم‌ انداز صنعت ساختمان با بیان اینکه صنعت ساختمان از روی نیاز بشر به داشتن سرپناه شکل گرفته که به مرور زمان با اقتدار و زیبایی همراه شد، اظهار داشت: ساختمان می‌تواند نماد کشور باشد و در کشورمان هم نمادهایی داریم که نمونه آن تحت جمشید نماد است که با تخت جمشید درباره نماد تمدنی می‌توان صحبت کرد. 

وی ادامه داد: ساختمان صنایع جزو صنایع پیشرانه است و زنجیره طولانی دارد و در راستای اشتغال و هویت سازی نقش مهمی ایفا می‌کند. بخش خصوصی بسیار مهم است و هیچ تردیدی در این نیست. 

سخنگوی دولت افزود: به عنوان نماینده دولت در این همایش هستم که بگویم که بسیار نیازمند به همکاری با بخش خصوصی هستیم و هیچ کشور نمی‌تواند بدون بخش خصوصی به اهداف تعریف شده برسد و دولت با تمام این جامع بزرگ نیاز دارد. دولت چهاردهم  با وفاق ملی تماما در اختیار بخش خصوصی است و آمادگی داریم اشتباهات و ایرادات را برطرف کنیم. 

وی همچنین تاکید کرد: دولت به اجرا و اتمام نهضت ملی مسکن متعهد است.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha