به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، عبدالکریم حسین زاده امروز در جمع خبرنگاران حاضر در حیاط دولت در پاسخ به سوالی درباره برنامه دولت برای اشتغالزایی گفت: حوزه اشتغال ظرفیتهای بسیار وسیعی در مناطق مختلف دارد از قطع دست کسانی که سود فعالیت و تولید کشاورزان را می برند کوتاهی نخواهیم کرد و تلاش می کنیم اقتصاد پایدار را به مناطق روستایی بازگردانیم.
معاون رییسجمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با بیان اینکه در حوزه آموزش و مدارس قرار است تا پایان برنامه هفتم ۳۰ درصد از شکاف آموزشی را کاهش دهیم، گفت: براساس برنامه هفتم در حوزه ورزش باید ۴۰ درصد افزایش مشارکت ورزشی داشته باشیم یا در حوزه آب شرب قرار است پروژههای نیمهکاره به اتمام برسد اما همه اینها موضوعاتی هستند که باید با همکاری همه دستگاههای اجرایی به نقطه مطلوب اهداف برنامه ۵ ساله برسیم.
حسین زاده درخصوص احیای کارخانجات و واحدهای تولیدی راکد نیز گفت: احیای کارخانجات در اولویت دولت قرار دارد، اگر ما نتوانیم صنعتیسازی را به مناطق روستایی و محروم منتقل کنیم توسعه این مناطق با شکست مواجه خواهد شد.
وی افزود: کمیته مربوط به این امر را در معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور تشکیل دادهایم و در همین راستا بحث احیای صنایعی که فعال نیستند را هدفگذاری کرده ایم و وظیفه داریم صنایعی را که براساس یکسری اصول واقعی شکل گرفتهاند احیا کنیم.
حسینزاده درخصوص ساماندهی کولبران گفت: روز گذشته مقرر شد با دوستانی که در این حوزه فعال هستند و یک تشکل در ۱۷ استان مرزی دارند،یکسری جلسات مشترک داشته باشیم.
وی افزود: تصور واقعی من این است که دور از شأن ملت ما است که کولبری، سوختبری یا لنجبری کنند همه اینها معضل و از دید من شغل سیاه هستند. اینها باید دارای شغل واقعی شوند.
معاون رییسجمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور ادامه داد: راهحل درست این است که ما باید با وزارتخانههای مشترک یک کار تیمی انجام دهیم و اقتصاد پایدار برای آنها به وجود بیاید.
حسینزاده خاطرنشان کرد: با برنامهریزیها و قولی که رئیس جمهور درباره این امر دادند و پیگیری های انجام شده و تصویب در دولت، این موضوع یکی از اهداف واقعی دولت است ما هم در این مسیر پیش خواهیم رفت.
وی درباره از بین بردن شکافهای آموزشی نیز گفت: برنامه ۵ ساله هفتم در این زمینه تکلیف کرده است که باید ۵ هزار کلاس را به آموزش آنلاین متصل کنیم، دو میلیون دانش آموز را در مناطق محروم باید تحت پوشش آموزش قرار دهیم و براساس برنامه تعیین شده ۳۰ هزار نفر را در مناطق روستایی تحت آموزش مهارتهای حوزههای اقتصادی، کشاورزی و مهارتهایی از این دست قرار دهیم.
معاون رییسجمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور عنوان کرد: اگر ما بهدرستی همت و پشتکار داشته باشیم و سازمانها و وزارتخانهها را کنار هم قرار دهیم در نهایت باعث میشود که در پایان برنامه هفتم ۳۰ درصد شکاف آموزشی را کاهش دهیم. وظیفه من به عنوان کسی که بخشی از این کار هستم ایجاد هماهنگی میان دستگاهها است.
حسینزاده تصریح کرد: در مجموع ۸۵ درصد دسترسی به اینترنت پرسرعت در مدارس روستایی تا ۵ هزار کلاس، دسترسی به اینترنت، ۲ میلیون دانشآموز در مناطق محروم و ۳۰ هزار آموزش مهارت، برطرف کردن و کاهش ۳۰ درصدی شکاف آموزشی از جمله اهداف ما خواهد بود.
نظر شما