تحولات منطقه

سازمان هواشناسی اعلام کرد: امروز (یکشنبه) در استان‌های گیلان، مازندران، غرب گلستان، شمال آذربایجان شرقی و غربی و ارتفاعات مرکزی البرز، بارندگی، رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش بینی می‌شود.

افزایش آلودگی هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت تا فردا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین از سازمان هواشناسی، امروز در استان‌های اردبیل و گیلان، کاهش نسبی دما و وزش باد رخ خواهد داد. همچنین تا روز دوشنبه در شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده‌های جوی پیش‌بینی می‌شود.

فردا (دوشنبه) سامانه بارشی از سمت غرب وارد کشور شده و در استان‌های کرمانشاه، لرستان، ایلام، شمال استان‌های خوزستان و چهارمحال و بختیاری، برخی نقاط استان‌های همدان، مرکزی و آذربایجان غربی سبب بارندگی، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مرتفع و سردسیر سبب بارش برف می‌شود.

سه‌شنبه علاوه بر مناطق ذکر شده، در برخی نقاط استان‌های کردستان، زنجان، قزوین، قم، تهران، کهگیلویه و بویراحمد بارش خواهیم داشت.

چهارشنبه در شمال استان‌های آذربایجان غربی و شرقی، گیلان، برخی نقاط استان‌های زنجان، قزوین، تهران، ارتفاعات مرکزی زاگرس و خراسان رضوی و پنجشنبه در خراسان‌های شمالی و رضوی، ارتفاعات مرکزی البرز و زاگرس بارش پراکنده باران پیش‌بینی می‌شود.

امروز دریای خزر و دوشنبه و سه‌شنبه شمال خلیج فارس مواج است.

آسمان امروز تهران صاف تا قسمت ابری، همراه با غبار محلی، به تدریج وزش باد و در برخی ساعت‌ها افزایش ابر پیش بینی می‌شود. بیشینه دمای امروز پایتخت ۱۵ و کمینه دمای آن هشت درجه سانتیگراد بالای صفر خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha