به گزارش قدس خراسان به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر رضا بصیری در این خصوص افزود: این بیمار پس مصرف کنسرو ماهی بدون جوشیدن با علائمی همچون ضعف عضلانی شدید، تاری دید، دو بینی، افتادگی یا پتوز پلکها، دشواری در بلع (دیسفاژی)، گسترش ضعف عضلانی و نارسایی تنفسی مواجه شده بود به بیمارستان قائم (عج) مشهد مراجعه کرد که پس از بررسی انجام شده مسمومیت با سم بوتولیسم، با استفاده از آزمایش مدفوع برای بیمار تایید و بیمار در بخش ICU۷ بستری شد.
وی ادامه داد: خوشبختانه بیمار با قرار گرفتن تحت درمانهای حمایتی، پس از چند روز در روند بهبودی قرار گرفت، اما با توجه به این که مدت ۲۶ روز در بیمارستان بستری بود، فیزیوتراپی تنفسی و اندامها برای وی تجویز شد.
پزشک معالج این بیمار گفت: با توجه به این که این فرد مریض، سابقه بیماری عصبی داشت پس از مشورت با متخصصان نولوروژیست، سی. تی. اسکن و ام. آر. آی برای وی انجام شد که ضایعه خاصی گزارش نشد همچنین با توجه به عدم وجود تب و شواهدی مبنی بر عفونت واضح، بیماری عفونی مطرح نشد و با انجام آندوسکوپی مورد خاصی در مری وی مطرح نشد و این بیمار پس از تلاش ۲۶ روزه کادر درمان، با حال مساعد از بیمارستان ترخیص شد.
بصیری افزود: به مردم توصیه میشود برای پیشگیری از بروز این نوع از مسمومیت حتما غذاهای کنسروی را به مدت لازم جوشانده و سپس مصرف کنند.
نظر شما