مریم زادقاسمی دبیر سومین مهرواره بانور با اشاره با اهداف برگزاری سومین دوره این مهرواره گفت: هدف و مأموریت مهرواره بانور توانمندسازی شبکه بانوان مسجدی است که هم راستا با رویکرد بنیاد هدایت در تعالی شبکه امامت قرار دارد. ما میدانیم یکی از مهمترین ارکان مسجد کنشگران مسجد هستند و دفتر بانوان بنیاد هدایت وظیفه خود میداند در حوزه توانمندسازی کنشگران زن مسجدی اقدامات لازم را انجام دهد چرا که اساساً بنیاد هدایت مجموعه توانمندساز است.
ظرفیت بزرگی از بانوان مسجدی گره گشای مشکلات مردم هستند
وی با اشاره به ظرفیت زنان مسجدی اظهار داشت: ظرفیت بزرگی از زنان مسجدی در حال باز کردن گرههای زندگی مردم هستند و بسیاری از مسائلی که در انقلاب اسلامی وجود دارد به دست بانوان مسجدی در حال باز شدن است، اما این افراد نه دیده میشوند و نه شناخته شده هستند.
زادقاسمی بیان کرد: وظیفه دانستیم ضمن شناسای هویت بخشی و تکریم این عزیزان و ترویج گفتمان بانوی مسجدی در جهت ارتقا و توانمندسازی گامی برداریم و با این هویت بخشی منجر به تقویت جایگاه بانوان در سطح مسجد شویم.
وی مهرواره بانور را یک عملیات سالانه دانست و بیان داشت: عملیاتی که در بنیاد هدایت طراحی و اجرا میشود از میلاد حضرت زینب (س) تا میلاد حضرت زهرا (س) ادامه دارد و یک عملیات ۴۰ روزه را در سطح ملی به اجرا میگذارد. امسال این کار در لبیک به فرمان رهبر انقلاب مبنی بر حمایت از جبهه مقاومت و جهاد تبیین، نهضت رسانهای بانوان مسجدی مقاومت را شکل داده و همه ظرفیتها را برای توانمندسازی بانوان مسجدی به کار گرفته شده و آموزش و پشتیبانیها به شکل گسترده انجام میشود.
روایت بانوان مسجدی داستان میشود
دبیر سومین مهرواره بانور با اشاره به شیوه اجرای طرح تصریح کرد: در استانهای سراسر کشور نمایندگان و تعداد زیادی رابطین داریم که به بسیاری از بانوان مسجدی دسترسی دارند، بخشی از مراحل توانمندسازی از طریق اداره کل تبلیغات اسلامی استان انجام میشود و برخی برنامهها نیز در سطح ملی با برگزاری رویدادهای مختلف آموزشی توسط دفتر بانوان بنیاد هدایت اجرا خواهد شد.
وی نتیجه برگزاری این مهرواره در دورههای قبل را شناسایی ۵۰ هزار بانوی فعالی مسجدی عنوان کرد و گفت: بسیاری از اینان در ساختمان فیزیکی مسجد فعالیت نمیکنند اما بانوان مسجدی طراز کشور هستند و در مهرواره اول و دوم این ظرفیت شناسایی و روابط خوبی برقرار شد. این بانوان در رویدادهای مختلفی که برگزار شد شرکت کردند و از خروجیهای خوب این رویداد شناخت جامعهای از مخاطبین مسجدی بود که روایت این افراد در قالب قصههای کوتاه و شنیدنی در حال احصا است و منتشر میشود.
زاد قاسمی افزود: بسیاری از بانوان پس از شرکت در رویدادهای مختلف، ارتقا سطح بینش و نگرش و هم سطح عملکرد داشتند و از تجربیات هم استفاده کرده و گروههایی را شکل دادند.
وی در پایان اظهار داشت: تیم اندیشه ورز ما متناسب با نیازها، شناخت و شناسایی که از میدان دارد، با توجه به مسائل روز و حساسیتهای انقلاب اسلامی عملیاتی را طراحی میکنند و سپس این طراحی توسط تیمی از ستاد به اجرا در میآید، ما در این کار از ظرفیت شبکه راهیاری هم استفاده میکنیم، علاوه بر این بسیاری از شرکت کنندگان در دورههای قبل بانور سفیران ما هستند و صدای ما را به گوش مسجدیها میرسانند.
نظر شما