تحولات منطقه

معاون امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی گفت: این استان در تامین محصولات پروتئینی از جمله گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ و شیر در رده های اول تا چهارم کشور قرار دارد.

خراسان رضوی پیشرو در تولید محصولات پروتئینی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، حسن نوری زاده روز شنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه تخصصی دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته در این خصوص افزود: این استان با تولید یک میلیون و ۵۰ هزار تن شیر رتبه سوم، ۲۰۴ هزار تن مرغ رتبه چهارم و ۸۶ هزار تن گوشت قرمز رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد:در این استان جوجه ریزی از پنج میلیون جوجه ریزی در سال های اخیر به ۱۱ و نیم میلیون در ماه رسیده است که نشان از افزایش درست بهره وری دارد.

معاون امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی گفت: امنیت غذایی یکی از موضوعات مهم در کشور است و خراسان رضوی یکی از استان های پیشرو در تامین این موضوع به شمار می رود.

نوری زاده با اشاره به اهمیت برگزاری این نمایشگاه افزود: با توجه به رشد جمعیت، افزایش بهره وری یک نیاز ضروری و راهبردی به حساب می آید که برپایی چنین نمایشگاهی در راستای تحقق آن، اتفاقی مهم خواهد بود.

وی اضافه کرد: همچنین اهمیت این نمایشگاه در ارتقای دانش و آگاهی فعالان حوزه دام و طیور و همچنین در تقویت ارتباطات تجاری بین شرکت‌ها و صنایع دیگر است و موجب کمک به رشد کمی و کیفی این حوزه‌ها در سطوح استانی و ملی می‌شود.

معاون اقتصادی استاندار خراسان رضوی گفت: حضور بخش خصوصی متخصص و دارای زنجیره های کامل تولیدی از نکات برجسته در خراسان رضوی است به طوری که این زنجیره های تولیدی از ۶ زنجیره در سال های اخیر به ۲۶ زنجیره در شرایط کنونی رسیده است.

نوری زاده افزود: پدافند امنیت غذایی یک ضرورت غیرقابل انکار است که اگر استان ها در آن به طور مستقل عمل کنند، می تواند به ماندگاری و بقیه موضوعاتی که در این زنجیره بسیار حائز اهمیت است کمک کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha