تحولات منطقه

۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۱
کد خبر: ۱۰۳۳۰۹۱

مصرف روغن خوراکی برای سلامت انسان می تواند مفید باشد، به شرطی که بدانیم از کدام نوع روغن های خوراکی باید استفاده کنیم.

بهترین نوع روغن خوراکی کدام است؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

احمد اسماعیل زاده، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با اشاره به اقدامات وزارت بهداشت برای کاهش میزان دریافت اسیدهای چرب ترانس در کشور، گفت: البته هنوز با ایده ال فاصله داریم و باید به سمت اصلاح الگوی مصرف روغن در جامعه حرکت کنیم.

وی افزود: بهترین و کامل‌ترین نوع روغن، روغن کانولا است به شرطی که حرارت زیادی داده نشود و از لحاظ قیمت فرق چندانی با روغن آفتابگردان و ذرت و سویا ندارد. روغن کنجد گران‌تر است، در حالی که ارجحیت چندانی بر روغن آفتابگردان و ذرت ندارد.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که حذف کامل روغن از رژیم غذایی توصیه نمی‌شود، تاکید کرد: برخی چربی‌ها برای بدن ضروری است و بدن نمی‌تواند آن ها را بسازد و عدم دریافت آن ها از طریق غذا، باعث ایجاد کمبودهایی در بدن می‌شود.

وی گفت: نکته بعدی، مصرف زیاد کربوهیدارت های تصفیه شده در جامعه است. بر اساس تحقیقات، در هر جامعه که مصرف چربی کم شود، افراد بقیه انرژی خود را از پروتئین‌ها دریافت نمی‌کنند، بلکه به سراغ کربوهیدرات‌های تصفیه شده می‌روند که برای سلامتی مضر هستند.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.