مازندران- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران گفت: مدارس و مراکز آموزشی مازندران روزهای یکشنبه و دوشنبه (۲۵و۲۶ آذر) با پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر کاهش محسوس دمای هوا و همچنین مدیریت مصرف انرژی در استان تعطیل است.

مدارس مازندران یکشنبه و دوشنبه تعطیل شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

عبدالرضا دادبود افزود: آموزش در مدارس و مراکز علمی طی روزهای یکشنبه و دوشنبه به‌صورت مجازی و غیرحضوری خواهد بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران گفت: ساعت کاری ادارات و تمامی دستگاه‌های اجرایی استان از روز یکشنبه (۲۵ آذر) تا سه‌شنبه ( ۲۷ آذر) با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شود.

هواشناسی مازندران با اشاره به فعالیت سامانه سرد بارشی، نسبت به آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن سیلاب و خطر رانش زمین و ریزش سنگ در مناطق مختلف این استان هشدار داد.

هواشناسی مازندران نیز با صدور هشدار سطح نارنجی، زمان فعالیت این سامانه را از شنبه (۲۴آذر) و یکشنبه(۲۵ آذر) و منطقه اثر آن را در سطح استان اعلام و پیش‌بینی کرد که آسمان این خطه از شمال کشور طی این مدت با بارش باران، گاهی شدید، وزش باد شدید موقتی، کاهش محسوس دما، بارش و کولاک برف و تگرگ و مه همراه خواهد بود.

هواشناسی مازندران با صدور اخطاریه سطح نارنجی به شهروندان توصیه کرد: علاوه بر مقاوم‌سازی سازه‌های کم مقاوم و سست‌بنیان، پرهیز از سفرهای غیرضروری، پاک‌سازی کانال‌های آب و دهانه پل‌ها، خودداری از چرای دام در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی و سایر اقدامات پیشگیرانه، از اسکان یافتن در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها ر طی این مدت خودداری کنند و تمهیدات لازم را نیز در بخش‌های کشاورزی، به‌ویژه گلخانه‌ها، واحدهای مرغداری و دامداری‌ها در نظر بگیرند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha