تحولات منطقه

به گفته معاون بهداشت وزیر بهداشت میزان درصد سبوس‌گیری به سطح ۱۲ درصد رسیده و حدود ۱۴۰ نانوا این برنامه را در سطح کشور اجرا می کنند.

نان کامل باید بیش از ۹۴ درصد سبوس داشته باشد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: برای اجرای برنامه نان کامل باید اقداماتی انجام شوند؛ از جمله این که آرد باید بیش از ۹۴ درصد سبوس داشته باشد. با برنامه‌ریزی انجام شده، میزان درصد سبوس‌گیری به سطح ۱۲ درصد رسیده و حدود ۱۴۰ نانوا این برنامه را در سطح کشور اجرا می کنند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان کرد:هر چقدر سبوس آرد بیشتر باشد، مفیدتر است و اگر ۲ ساعت قبل از تهیه آرد، تخمیر وجود نداشته باشد؛ جذب آهن و روی دچار مشکل می شود.

علیرضا رئیسی توضیح داد: یکی از علت های اصلی بستری کودکان و حتی مرگ و میر آن‌ها بیماری اسهال و استفراغ، به خاطر از دست رفتن آب بدنشان است. روتاویروس عامل بروز اسهال است و تزریق واکسن آن از این عارضه جلوگیری می کند. واکسیناسیون کشوری روتاویروس برای کودکان بر اساس جدول زمان بندی انجام می شود و مشکلی در خصوص واکسن وجود ندارد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت اضافه کرد: در زمینه عقیم‌سازی پشه های آئدس همکاری ‌های خوبی با سازمان انرژی اتمی داریم و نتایج خوبی در این زمینه کسب شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.