به گزارش قدس خراسان، سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تربتحیدریه در این خصوص گفت: تاکنون مکاتبات زیادی با شرکت نفت انجام شده است و حتی طی ۲ روز گذشته نیز با مسئول آن تماس برقرار شد تا اجازه دهند همکاران ما به داخل شرکت رفته و بازدیدهای میدانی خود را انجام دهند.
حسین صادقی افزود: شرکت نفت اما مدعی است دارای سامانه آتشنشانی و ضوابط خاص خود است و اجازه ورود همکاران کارشناس آتش نشانی تربت حیدریه را به انجام بررسی موکول کرده است.
وی با بیان این که حسب وظیفه سازمانی باید بازدیدهای دورهای از چنین مکانهایی انجام شود اظهار کرد: ۲ سال قبل همکاران من از انبارهای شرکت نفت بازدید کردند اما به منظور پیشگیری از وقوع خطرهای احتمالی، انجام بازدیدهای دورهای باید تداوم داشته باشد.
سرپرست سازمان آتش نشانی تربتحیدریه گفت: بارها اعلام شده از نظر این سازمان، شرکت نفت یک منطقه پرخطر محسوب میشود و اگر اتفاقی رخ دهد به سادگی قابل جمع شدن نیست.
صادقی افزود: مسئولان شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه تربتحیدریه میگویند در محل ذخایر شرکت نفت حوضچههایی تعبیه کرده اند و انجام عملیات خاص به هنگام آتش سوزی در نظر گرفته شده است.
صدور مجوزهای بیرویه ساخت و ساز در حریم شرکت نفت، نادیده گرفتن مباحث پدافند غیرعامل است
مدیر روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه تربتحیدریه در پاسخ به این اظهارات گفت: این شرکت با در نظر گرفتن مباحث زیستمحیطی و پدافند غیرعامل در خارج شهر احداث شده بود و اکنون مجموعه شهرداری و آتشنشانی باید پاسخ دهند چرا با صدور مجوزهای بیرویه ساخت و ساز در حریم شرکت نفت، مباحث پدافند غیرعامل را ندیده گرفتند.
علی نیرویی با بیان این که این بیتوجهیها موجب شده امروز شرکت نفت از وضعیت جغرافیایی خارج شهر بیرون آمده و در مرکز شهر قرار گیرد مدعی شد: هم اکنون نیز در فاصله ۱۰ متری ضلع شرقی انبار شرکت نفت، شهرداری مجوز ساخت و ساز صادر کرده است و آتشنشانی به عنوان سازمان ناظر بر مباحث ایمنی، باید جلوی این ساخت و ساز را میگرفت.
وی به مباحث حوزه پدافند غیرعامل نیز اشاره و اظهار کرد: در اطراف تاسیسات شرکت نفت، دیوار بتنی (باندبال) چند برابر ظرفیت مخازن احداث شده است تا اگر به هر دلیل اتفاقی برای مخازن افتاد این دیوار بتنی، قابلیت مهار و دفع داشته باشد.
مدیر روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه تربتحیدریه گفت: همچنین حوضچه تبخیری احداث شده است تا آبهای سطحی در استخر تجمیع شود و بعد تبخیر مایعات، لایه به جای مانده با هماهنگی دستگاههای نظارتی وارد طبیعت نشود.
نیرویی افزود: سامانه اطفای حریق این شرکت بسیار مجهز است و گواه این ادعا، آتشسوزی دهه ۸۰ بزرگترین سردخانه تربتحیدریه است که اگر همکاران ما نبودند، آتشنشانی این شهر قادر به مهار آتش نبود.
وی تصریح کرد: در عین حال برای بازدیدهای دورهای آتش نشانی محدودیتی قائل نشدهایم.
نظر شما