تحولات منطقه

و فناوری در عرصه هنر در دانشگاه هنر اسلامی تبریز خبر داد و گفت: تمام ظرفیت ها برای این اقدام وجود دارد و امیدواریم نیمه اول سال ۱۴۰۴ شاهد افتتاح این کارخانه باشیم.

نخستین کارخانه تخصصی نوآوری و فناوری عرصه هنر کشور در تبریز راه اندازی می‌شود
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

علیرضا رحیمی چهارشنبه در نشست خبری اختتامیه دوازدهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی در حوزه صنایع فرهنگی، صنایع خلاق، علوم انسانی و اجتماعی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز، اظهار کرد: ارائه هنر در قالب دانشگاهی می‌تواند به جهانی شدن کیفیت کار کمک کند.

وی افزود: صحبت از مکتب تبریز در عرصه‌ها و محافل مختلف است زیرا که رویکرد نوینی به عرصه حکمرانی ما و جریان های موجود و افکار حکمرانی ارائه کرده که در راس آن، رئیس جمهور قرار دارد.

وی با بیان اینکه به طور قطع نقش تبریز در آینده حکمرانی کشور مثل گذشته پررنگتر شده و به بالندگی ایران کمک می‌کند، گفت: هنر، بهترین زبان برای بیان افکار است.

رحیمی تاکید کرد: ایجاد مراکزی برای اشتغال و کارافرینی خلاق جوانان نیازمند کارهای بزرگی است و در این راستا خلا وجود کارخانه نواوری و فناوری در آذربایجان شرقی به چشم می‌خورد.

وی افزود: تبریز باید به عنوان هاب منطقه‌ای کارخانه نواوری و فناوری باشد چون که این شهر از نظر غنای فرهنگی و تولید محتواهای وزین هنری و فرهنگی، صاحب سبک است و از سویی نزدیکی آن به کشورهای همجوار باعث شده تا همواره شاهد دادوستدهای فرهنگی باشیم.

وی با بیان اینکه باید در تولید محصولات و بازی‌های چندرسانه‌ای به عنوان صادر کننده مطرح باشیم، اظهار کرد: صادرکننده بودن در بحث محتواهای چندرسانه‌ای کمک می‌کند تا فکر و اندیشه خود را در دنیا گسترش دهیم.

دبیر شورای‌ عالی نوجوانان و جوانان با اشاره به پیگیری رویکرد «دیپلماسی عمومی جوانان» از سوی معاونت جوانان وزارت ورزش، گفت: اکنون هنر، ورزش، علم و موارد مربوط به جوانان از مهمترین جایگاه‌ها و بسترها برای تقویت دیپلماسی است.

وی ادامه داد: امسال رویکرد جدیدی که در حوزه جوانان در پیش گرفتیم، ایجاد روابط مناسب بین المللی جوانان در عرصه‌ها و کشورهای مختلف و تقویت این روابط است که به معرفی و محصولات جوانان ما در دنیا کمک می‌کند.

صنایع خلاق و فرهنگی‌، موتور محرکه اقتصاد دنیا

صابر پرنیان، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی که برای سخنرانی در اولین رویداد دمودی توسعه بازار و سرمایه گذاری در صنایع خلاق و فرهنگی استان که در دانشگاه هنر اسلامی برگزار شد، آمده بود، در نشست خبری حضور یافت و افزود: باید این‌ رویداد را به فرایند و جریان مستمر، پویا و زنده در اقتصاد تبدیل کنیم.

وی افزود: صنایع خلاق و فرهنگی‌، موتور محرکه اقتصاد دنیا و جزو مفاهیم جدیدی است که می‌تواند زمینه ساز رشد اقتصادی کشور باشد و ارزش‌های ملی و فرهنگی را به دنیا معرفی کند.

وی ادامه داد: امیدواریم رویدادی که امروز به همت دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد، بتواند جرقه‌ و آغاز راهی باشد تا صنایع خلاق و فرهنگی را در استان گسترش دهیم.

پرنیان گفت: امروز مقرر شد تا کرسی ویژه‌ای در خصوص این موضوع با اتاق بازرگانی و انجمن‌های مختلف برپا کنیم و لازم است ارتباط سازنده، مستمر و تفکیک ناپذیر بین دانشگاه و ایده های نوی جوانان و بخش خصوصی را برقرار کنیم تا روند سرمایه گذاری در استان شکل بگیرد.

وی تاکید کرد: صنایع خلاق و فرهنگی در کنار نگاه به گذشته پرافتخار و تمدن ایران، آینده پرفروغ و ثروت آفرین را به دنبال دارد.

وی، تسهیل فرایندهای اداری برای کسب و کارهای نوآورانه، پیگیری برنامه مدون جهت جذب سرمایه گذار در حوزه صنایع خلاق، برپایی نمایشگاه‌ها و نشستهای تخصصی، تورهای سرمایه گذاری و راه اندازی انجمن صنایع خلاق و فرهنگی را ازجمله اقدامات موثر در راستای حمایت از این صنایع عنوان کرد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی بر لزوم هماهنگی و وفاق بین دستگاه‌ها در توسعه اقتصادی به خصوص فعالیت‌هایی چون صنایع خلاق تاکید کرد و افزود: این فعالیت ها که صدا و حامی ندارند ولی مملو از ایده هستند باید حمایت شوند.

در پایان این نشست، تفاهمنامه همکاری بین اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی و دانشگاه هنر اسلامی تبریز امضا شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha