تحولات منطقه

۲۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۷
کد خبر: ۱۰۴۲۷۰۵

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از وجود ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز خبر داد.

آخرین وضعیت جوی ترافیکی جاده های کشور
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرهنگ احمد شیرانی درباره آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای کشور، اظهار کرد: بر اساس آخرین گزارش های دریافتی، در محور چالوس مسیر (شمال به جنوب) محدوده‌های هزارچم، ولی آباد و تونل کندوان و محور هراز مسیر (شمال به جنوب) محدوده‌های کلرد، بایجان، شاهاندشت و گزنک ترافیک سنگین است.

وی افزود: همچنین در محورهای فیروزکوه، آزادراه تهران - شمال و آزادراه قزوین – رشت (رفت و برگشت) تردد روان گزارش شده است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با اشاره به آخرین وضعیت جوی محورهای تردد یادآور شد: محورهای چالوس، هراز و فیروزکوه بارش برف و باران و مه‌گرفتگی در ارتفاعات گزارش شده است و در آزادراه قزوین - رشت نیز بارش باران و مه گرفتگی در ارتفاعات وجود دارد.

شیرانی در خاتمه درباره آخرین وضعیت جوی ترافیکی دیگر محورها نیز گفت: در برخی از محورهای استان‌های آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، مازندران، زنجان، لرستان، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، یزد، کهگیلویه و بویراحمد، سمنان، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی، بارش برف و باران و مه گرفتگی و همچنین در برخی از محورهای استان‌های کردستان، کرمانشاه و آذربایجان غربی پدیده مه‌گرفتگی وجود دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha