تحولات منطقه

همزمان با شب شهادت حضرت موسی بن جعفر(ع) آئین وداع با پیکر ۴ شهید دفاع مقدس و مدافع امنیت در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

وداع زائران حرم مطهر رضوی با ۴ شهید دفاع مقدس و مدافع امنیت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مراسم وداع با پیکر شهید «محمد نهائی» شهید تازه تفحص شده دوران دفاع مقدس و شهیدان «حسن صفری»، «جواد حسن‌زاده» و «علی حجتی‌راد» از شهدای مرزبانی مدافع امنیت، شامگاه شنبه ششم بهمن، همزمان با شب شهادت حضرت موسی بن جعفر(ع) در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد.

در این مراسم که با مرثیه‌سرایی و حماسه خوانی سید رضا نریمانی و جمعی دیگر از ذاکران و مرثیه‌سرایان اهل بیت(ع) همراه بود، زائران حرم مطهر رضوی با دل‌هایی سراسر عشق با این شهیدان سرافراز وداع کردند.

مراسم تشییع این شهدای گرانقدر نیز ساعت ۹ صبح روز یکشنبه ۷ بهمن‌ از مجتمع فرهنگی-مذهبی مهدیه مشهد به سمت حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود و پیکر این شهدا پس از طواف و اقامه نماز، در مشهد و شهرستان‌های مه‌ ولات و کاشمر به خاک سپرده می‌شود.

گفتنی است؛ ۳ شهید مرزبانی، شهیدان حسن صفری، جواد حسن‌زاده و علی حجتی‌راد در ۲۴ خرداد سال ۱۳۸۷ توسط گروهک‌های تروریستی به اسارت در آمده و پیکر مطهر آنها پس از ۱۶ سال در بیابان‌های کشور پاکستان تفحص و شناسایی شده است.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha