تحولات لبنان و فلسطین

حسین فغانی از شهدای گردان حنظله کانال کمیل بود که سال ۱۳۶۱ مظلومانه در فکه به شهادت رسید و خواهران شهید، پس از ۳۹ سال از شهادت برادرشان، پیکر مطهرش را در آغوش گرفتند؛ در حالی که والدین شهید در این سال‌ها از دنیا رفته‌اند.

شهید دیگری از کانال کمیل برگشت/ اشک‌های خواهران شهید در معراج شهدا

به گزارش قدس آنلاین، پیکر شهید حسین فغانی در عملیات تفحص شناسایی و پس از ۳۹ سال چشم انتظاری به آغوش خانواده و دارالشهدای تهران منطقه ۱۷ بازگشت.

شهید حسین فغانی در دوم بهمن‌ماه سال ۱۳۴۲ در تهران به دنیا آمد. او تا چهارم متوسطه در رشته علوم تجربی تحصیل کرد و به عنوان بسیجی به جبهه اعزام شد. شهید فغانی یکی از شهدای گردان حنظله کانال کمیل بود که در ۱۹ بهمن‌ماه سال ۱۳۶۱ مظلومانه به شهادت رسید و پیکر مطهرش در عملیات تفحص اخیر کمیته جستجوی مفقودین پیدا و شناسایی شد.

خانواده این شهید در شامگاه میلاد امیرالمؤمنین (ع) (سه‌شنبه ۲۶ بهمن ماه) برای نخستین بار در معراج شهدا با پیکر برادر شهیدشان دیدار کردند. البته پیش از این والدین این شهید گرانقدر با چشم انتظاری فرزند عزیزشان، دعوت حق را لبیک گفتند. همچنین یکی دیگر از برادران شهید هم به تازگی دارفانی را وداع گفته است.

به همین منظور مراسم وداع با پیکر شهید فغانی در امروز (چهارشنبه ۲۷ بهمن ماه) در حرم مطهر امام رضا(ع) برگزار می‌شود. همچنین مراسم وداع دیگری ساعت ۱۸ امروز در مسجد باب الحوائج واقع در خیابان قزوین، دو راهی قپان در مسجد باب الحوائج انجام می‌شود. 

 اشک‌های خواهران شهید در معراج الشهدا 

این در حالی است که مردم شهیدپرور و انقلابی دارالشهدای تهران نیز در ساعت ۲۰ امشب از میدان ابوذر تا مسجد ابوذر با این شهید والامقام بیعت می‌کنند.

در نهایت پیکر پاک و مطهر شهید فغانی روز پنج شنبه ۲۸ بهمن ماه ساعت ۹ صبح از دو راهی قپان تا آستان مقدس امام زاده حسن (ع) روی دستان مردم شهیدپرور تشییع و سپس به بهشت زهرا (س) منتقل و در قطعه ۲۶ در جوار همرزمان شهید خود به خاک سپرده می‌شود.

مراسم گرامیداشت شهید حسین فغانی، روز جمعه ۲۹ بهمن ماه ساعت ۱۶ در خیمه‌گاه شهدا واقع در حرم مطهر شهدای گمنام ابوذر برگزار می‌شود.

وقتی امام خمینی(ره) شهدای کمیل را «ملائکةالله» یاد کرد

به گزارش فارس، ماجرای شهادت مظلومانه گردان کمیل در عملیات والفجر مقدماتی از جانسوزترین روایت‌های هشت سال جنگ تحمیلی است. ۲ گردانی که به خاطر خیانت عناصر منافق در کانال محاصره شده و همگی به شهادت رسیدند. سال‌ها طول کشید تا پیکر برخی از این شهدا پیدا شود و برخی همچنان گمنام هستند. شهدای بزرگی چون شهید محمود ثابت‌نیا، فرمانده گردان کمیل، شهید علیرضا بنکدار معاون گردان کمیل، شهید ابراهیم هادی و ... در قتلگاه فکه بعد از چند روز تحمل تشنگی و گرسنگی و جراحات جنگی با تیر خلاص عراقی‌ها به شهادت رسیدند.

 شهید سیدمرتضی رضا قدیری، بیسیم‌چی گردان کمیل در لحظات آخر از پشت بی‌سیم شهید همت را خواست و آخرین جملاتی که گفت این بود: «عراقی‌ها رسیده‌اند به ما و می‌خواهم بیسیم را قطع کنم.» حاج همت به پهنای صورت اشک می‌ریخت و به بیسیم‌چی التماس می‌کرد قطع نکن و با من حرف بزن. قدیری گفت: احمد رفت، حسین هم رفت، باطری بی‌سیم دارد، تمام می‌شود. عراقی‌ها عن‌قریب می‌آیند تا تیر خلاصی به بچه‌ها بزنند. حاجی! سلام ما را به امام برسان و از قول ما به امام بگو همان طور که فرموده بودید، حسین وار مقاومت کردیم. ماندیم و تا آخر جنگیدیم. سپس بیسیم قطع شد. گفته شد بعد از عملیات شهید همت به دیدار امام (ره) رفت و وقتی داستان مظلومیت و ایستادگی گردان کمیل و حنظله را شرح داد، امام (ره) از رزمندگان کمیل و حنظله به عنوان «ملائکةالله» یاد کرد.

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.