تحولات منطقه

روز عید مبعث پیامبر خاتم، حضرت محمد مصطفی (ص) است و دلدادگان خاندان رسالت زمزمه شادی بر لب دارند و صدای سلام‌وصلوات بر محمد و آل محمد (ص)، از هر طرف به گوش می‌رسد.

حضور بانشاط دختران رضوی در جشن بزرگ «طلوع رستگاری»
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در این عید پر از شادی و سرور، جمعی از مادران و دختران رضوی با حضور در رواق حضرت معصومه (س) حرم مطهر رضوی، در ویژه‌برنامه جشن «طلوع رستگاری» که به مناسبت عید مبعث برگزار شد، شرکت کردند.

جشنی متفاوت همراه با برگزاری گعده‌های مادرانه و دخترانه
طلوع رستگاری، جشنی متفاوت، همراه با برگزاری گعده‌هایی مادرانه و دخترانه است و شرکت‌کنندگان در این جشن بزرگ پس از استماع آیاتی از کلام‌الله مجید و اجرای سرود توسط گروه سرود دختران رضوی، به این گعده‌ها هدایت و ساعتی گرم گفت‌وگو و تبادل نظر با یکدیگر شدند.

در اولین حلقه گعده مادرانه که به نام «ارتباط دختر و پدری» اختصاص دارد، زهرا صداقت از کارشناسان دینی حرم مطهر رضوی، مطالبی با این موضوع را برای بانوان شرکت‌کننده بیان می‌کند و گعده بعدی به موضوع «آراستگی و زیبایی دختران» اختصاص دارد و زینب عباسی در این گعده حضور دارد که به سؤالات مادران در این زمینه پاسخ دهد.

در گعده شرح حدیث «انما بعثت لاتم مکارم اخلاق»، رقیه قهرمانی و در گعده «بعثت پیامبر رحمت نعمتی برای جهانیان»، فاطمه ملا شاهی در گفت‌وگویی صمیمی، همراه مادران رضوی است.

گفتگوی صمیمی دختران در گعده‌های دخترانه
جشن طلوع رستگاری علاوه بر مادران، دختران رضوی را هم دور هم جمع کرده است. عده‌ای از این دختران در گعده دل‌نوشته و نقاشی، شرکت کرده‌اند و عده‌ای دیگر در گعده آماده‌سازی گیره، حضور یافته‌اند تا با کمک خانم مربی و وسایلی که در اختیار آنها گذاشته شده گیره روسری درست کنند و آن را به‌عنوان هدیه عیدانه از حرم حضرت رضا (ع) به یادگار ببرند.

عده‌ای از دختران هم پاتوق کتاب را انتخاب کرده‌اند و در این جشن عیدانه، همراه «یار مهربان» شده‌اند.

در این مراسم همچنین گعده‌ای به دختران نوجوان دکلمه‌خوان اختصاص دارد که در آن فاطمه خورشید سادات عطار طوسی، دکلمه‌ای زیبا در وصف پیامبر خاتم (ص)، قرائت کرد.

برگزاری جشن بزرگ "طلوع رستگاری"، بهانه‌ای بود برای یک دورهمی گرم و صمیمی برای دختران و مادران که ساعتی به‌دوراز فضای مجازی دور هم بنشینند و یک روز خاطره‌انگیز و به‌یادماندنی را در حرم مطهر امام مهربانی‌ها، در دفتر خاطرات ذهن خود، به ثبت برسانند.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha