به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت؛ تدارکات و تغذیه زائران عمره مفرده یکی از مهمترین دغدغه های سازمان حج و زیارت می باشد که توانسته این مهم را به بهترین نحو عملیاتی کند.
وجود ۲ آشپزخانه متمرکز با ایمنی کامل و وسایلی بهداشتی، وجود اقلام تدارکاتی مناسب با بهترین کیفیت، حضور آشپزها و کادر تغذیه ای زبده و فرآیند پخت به همراه انتقال به هتل ها از جمله مهمترین اقدامات اجرایی در این حوزه می باشد.
۵۶ نفر کادر اجرایی و باتجربه در آشپزخانه های الافندیه و خمری شهرهای مکه مکرمه و مدینه منوره به صورت شبانه روزی فعالیت می کنند و در هر وعده غذایی در حال حاضر نزدیک به ۶هزار پرس غذا را در هر وعده پخت می کنند.
نظارت کامل بر روند پخت، اقلام غذایی مناسب، برنامه غذایی یکسان میان همه زائران، پخت غذای رژیمی، ارسال غذا با هیترهای گرم کن به هتل ها از جمله اقدامات تغذیه ای می باشد.
نکته حائز اهمیت برای زائران عمره مفرده، تهیه صبحانه گرم برای آن ها است که این مهم همه روزه در کنار صبحانه سرد تقدیم زوار می شود.
بخشی از غذای زائران نیز مطابق اعلام کاروان ها به غذای رژیمی تعلق دارد که حدود ۵درصد غذای هر وعده می باشد.
دورچین مناسب غذا در وعده های ناهار و شام به همراه دو عدد میوه در وعده ها هم از دیگر خدمات تغذیه ای است.
همچنین تهیه و تدارک غذای بین راهی برای زائرانی که از مدینه به مکه و بالعکس عزیمت می کنند نیز از جمله دیگر برنامه ها است.
بنابر بر اذعان زائران، شاهد رضایت حداکثری از خدمات تغذیه ای هستیم چرا که این نوع خدمات به صورت با کیفیت و با امنیت غذایی کامل انجام می گیرد.
گفتنی است ظرفیت پخت آشپزخانه های مرکزی در اختیار سازمان حج و زیارت به مراتب بیش از ظرفیت موجود می باشد و در صورت افزایش اعزام زائران، تعداد پخت غذا نیز افزایش می یابد.
تمامی برنامه غذایی زائران کشورمان مطابق نیازمندی های آن ها به کالری و براساس ذائقه ملی فراهم آمده است.
نظر شما