به گزارش قدس آنلاین، سید صادق حسینی، رئیس سازمان حج و زیارت با حضور در مسجد شجره از نزدیک با زائرانی که از مدینه منوره قصد عزیمت به مکه مکرمه را دارند، دیدار و گفتوگو کرد.
وی با بیان اینکه مسجد شجره میقات عاشقانی است که از مدینه به سوی مکه رهسپار میشوند گفت: زائران در این محل لبیک گویان عازم مکه مکرمه میشوند که برای همه این عزیزان آرزوی زیارتی همراه با معنویت و عشق را داریم.
حسینی افزود: تا روز گذشته بیش از ۱۱ هزار زائر وارد سرزمین وحی شدهاند که بخش اعظمی از این عزیزان وارد فرودگاه مدینه شدهاند و ۵ شب را در این شهر اقامت دارند؛ بخش دیگری از زائران نیز از فرودگاه جده وارد کشور عربستان شدهاند.
رئیس سازمان حج وزیارت با بیان اینکه نیمی از زائران مدینه قبل و نیمی دیگر مدینه بعد هستند تاکید کرد: عزیمت زائران مدینه قبل به مکه مکرمه از روز گذشته آغاز شده و امروز هم ادامه یافته است و در طی روزهای آتی نیز به ترتیب زائرانی که ۵ شب را در مدینه اقامت کردهاند، بعد از احرام بستن در میقات شجره عازم مکه میشوند تا عمره تمتع به جای آورند.
حسینی با اشاره به اقدامات اجرایی در حج تمتع ۱۴۰۱ گفت: با وجود زمان بسیار اندک برای اقدامات اجرایی و تاخیر در زمان اعزام عوامل به عربستان، تمامی کارها به خوبی و در مدت زمان محدود انجام گرفت و هیچ مشکلی در راستای تغذیه، تدارکات و نقل وجود ندارد و همکاران به صورت جهادی تمام کارها را به پیش بردهاند.
رئیس سازمان حج و زیارت همچنین به منظور پیگیری و نظارت بر اقدامات اجرایی دست اندرکاران عملیات حج تمتع ۱۴۰۱ از آشپزخانه بین راهی بازدید به عمل آورد و درجریان روند طبخ و توزیع غذا قرار گرفت.
حسینی و دیگر اعضای ستاد مدینه منوره از نزدیک آشپزخانه محمدیه و نحوه بسته بندی غذا و انتقال آن به اتوبوس زائران را مورد بررسی قرار دادند و از کیفیت طبخ آن اطمینان خاطر حاصل کردند.
وی با اشاره به اینکه موضوع تغذیه یکی از مهمترین بخشهای مربوط به سفر زائران محسوب میشود گفت: در حج تمتع امسال تمامی اقدامات اجرایی به ویژه راهاندازی آشپزخانه متمرکز با وجود زمان بسیار اندک، به خوبی انجام گرفت.
رئیس سازمان حج وزیارت تصریح کرد: همکاران واحد تغذیه و آشپزخانه متمرکز در طی روزهای گذشته بابت راهاندازی و پیشبرد اقدامات اجرایی، عملکردی جهادی انجام دادهاند که این اقدامات قابل تقدیر است.
حسینی افزود: میانگین سنی زائران ما ۵۳ سال است که باید به ذائقه اکثریت افراد توجه ویژهای شود و تغذیه را براساس شرایط آب و هوایی و ذائقه آنها طبخ و توزیع کرد؛ ضمن اینکه ساعت توزیع غذا و نظم آن نیز حائز اهمیت است که از دست اندرکاران اقدامات اجرایی به ویژه در حوزه آشپزخانهها تشکر میکنیم.
غذای بین راهی زائران مدینه قبل در ۱۸ کیلومتری این شهر و در آشپزخانه محمدیه و با هماهنگی واحد تغذیه و تدارکات در ستاد مدینه منوره آماده و به محض انتقال زائران به سمت مکه مکرمه، این غذا تقدیم آنها میشود.
منبع: فارس
نظر شما