تحولات منطقه

۱۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۱
کد خبر: ۱۰۴۶۰۰۶

سازمان غذا و دارو با انتشار اطلاعیه‌ای نسبت به عرضه و مصرف برخی محصولات غیرمجاز مراقبت از مو هشدار داد.

این محصولات مراقبت از مو استاندارد نیستند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سازمان غذا و دارو اعلام کرد که برخی محصولات آرایشی و مراقبت از مو بدون دریافت مجوزهای قانونی در بازار عرضه شده‌اند که می‌توانند سلامت مصرف‌کنندگان را به خطر بیندازند. بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد این محصولات به دلیل رعایت نکردن استانداردهای لازم در تولید، مورد تأیید این سازمان نیستند و مصرف آن‌ها توصیه نمی‌شود.

در گروه شامپو و ماسک مو، محصولات شامپو رنگ TOHIKA، شامپو مغذی روغن نارگیل Loreal (Elseve)، ماسک مو Aurane، ماسک مناسب موهای آسیب‌دیده Olive mask و پروتئین مو A در فهرست اقلام غیرمجاز قرار دارند.

همچنین در گروه حالت‌دهنده‌های مو، سازمان غذا و دارو از استیک وزگیر مو TIGI، روغن مو KOOHINOOR / املاء النسا و ریمل مو Essence به عنوان محصولاتی نام برده است که فاقد تأییدیه‌های قانونی بوده و مصرف آن‌ها می‌تواند منجر به مشکلات پوستی و آسیب به مو شود.

این سازمان از مردم خواست هنگام خرید محصولات آرایشی و بهداشتی، دقت کافی داشته و از اصالت کالا و داشتن مجوز قانونی اطمینان حاصل کنند. همچنین شهروندان در صورت مشاهده این اقلام در سطح بازار، می‌توانند موضوع را از طریق کانال‌های ارتباطی موجود به اطلاع سازمان غذا و دارو برسانند.

سازمان غذا و دارو تأکید کرده است که برای حفظ سلامت، لازم است محصولات آرایشی و مراقبت از مو تنها از مراکز معتبر و دارای مجوز رسمی خریداری شوند.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha