تحولات منطقه

گرمخانه شهرداری ارومیه یکی از مطالبات جامعه شهری است اما پس از حدود یک دهه هنوز به اتمام نرسیده و وعده اتمام آن از سالی به سال دیگر تمدید شده است.

انتظار ۱۰ ساله برای اتمام یک گرمخانه در ارومیه!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، گرمخانه ارومیه سال ۱۳۹۴ در شرایطی کلنگ زنی شد که امروز پس از گذشت حدود یک دهه هنوز به اتمام نرسیده و همه ساله در فصل سرما به یکی از مطالبه‌های این شهر تقریبا یک میلیون نفری تبدیل شده است.

طبق آرشیو رسانه‌ها، تقریبا از سال ۱۴۰۰ به بعد مسوولان مدیریت شهری وعده وعیدهایی برای اتمام این گرمخانه در کمتر از چند ماه داده‌اند اما همانگونه که امروز شاهد آن هستیم، اتمام آن برای زمستان امسال نیز نرسید.

طی این مدت شهرداری ارومیه طبق قراردادهایی با برخی مسافرخانه‌های بافت مرکزی شهر، بی خانمان و کارتن خواب‌ها را به این مراکز منتقل می‌کرد که آن هم مشکلات و محدودیت‌های خود را داشت.

گرمخانه جدید ارومیه ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

بر همین اساس سراغ سخنگوی شورای اسلامی شهر ارومیه رفتیم؛ توماج وحید افشار با اعلام اینکه این گرمخانه هم اکنون حدود ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: با تامین منابع مالی لازم، این گرمخانه تا ۲ ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه ظرفیت این گرمخانه ۵۰ نفر افزایش و به ۲۵۰ نفر ارتقاء یافته است، افزود: احتمالا بتوان تا پایان سال آن را به اتمام رساند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر ارومیه در رابطه با خدمات ارائه شده در خلاء نبود گرمخانه در این شهر، بیان کرد: ادامه داد: طی ۱۱ ماه اخیر به بیش از ۹۰۰ نفر خدمات استراحتی و نگهداری توسط شهرداری ارومیه ارائه شده است که ۷۵۰ نفر آن مرد و ۱۵۰ نفر نیز زن بوده‌اند.

وی اضافه کرد: گرم خانه که هم اکنون در حال احداث است در محل پارک جنگلی رضوان ارومیه واقع شده و تاکنون ۱۷۰ میلیارد ریال برای آن هزینه شده است.

توماج وحید افشار از همکاری اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی، اداره کار و مراجع نظامی و امنیتی در همکاری برای احداث این گرمخانه قدردانی کرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha