تحولات منطقه

به همت کتابخانه تخصصی ادبیات کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی، نشست ادبی «نوروز در شاهنامه» برگزار می شود.

نشست ادبی «نوروز در شاهنامه» در کتابخانه رضوی برگزار می شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

با نزدیک شدن به سال جدید و جشن نوروز، نشست تخصصی نوروز در شاهنامه، با سخنرانی، دکتر زهرا دلپذیر، پسادکتری زبان و ادبیات فارسی، مدرس دانشگاه و مدیر مسئول پایگاه خبری تخصصی آوای شاهنامه، شنبه، ۱۱ اسفندماه، ساعت ۹ صبح در تالار اندیشگاه رضوی کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی، برپا می شود.

شاهنامه، نامه فرهنگ و تمدن ایرانی است و پیشینه بسیاری از آداب و رسوم و آیین های کهن ایرانی از جمله نوروز، در آن بازتاب یافته است؛ بنابراین با بررسی این کتاب، می توان به اطلاعات ارزشمندی درباره تاریخ و گذشته ایران دست یافت.

در این راستا کتابخانه تخصصی ادبیات به مناسبت نزدیک شدن به ایام نوروز، اقدام به برپایی این نشست ادبی کرده است.

در این نشست علمی، پس از تحلیل پیشینه نوروز در فرهنگ ایران، با توجه به دو دیدگاه اساطیری و تاریخی، جلوه های نوروز در شاهنامهٔ فردوسی بررسی می شود.

گفتنی است کتابخانه تخصصی ادبیات کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی، به مناسبت های گوناگون ادبی، با دعوت از کارشناسان، نشست هایی تخصصی را در تالار اندیشگاه رضوی این کتابخانه، واقع در حرم مطهر رضوی برگزار می کند.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha