۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۸
کد خبر: ۱۰۵۵۶۵۶

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: تلاش کردیم که در بودجه سال ۱۴۰۴ اعتبار مصوب استانی از ۷.۵ به ۱۱ همت برسد تا شاهد رشد ۴۸ درصدی بودجه باشیم.

رشد ۴۸ درصدی بودجه خراسان رضوی
زمان مطالعه: ۱۵ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، علیرضا قامتی صبح امروز در نشست خبری که در استانداری برگزار شد، گفت: خراسان رضوی دارای ۳۴ شهرستان، ۸۳ بخش و ۹۶ شهر است که با توجه به مأموریت حوزه عمرانی به واسطه پنج حوزه مدیریتی، مأموریت‌ها تقسیم شده است. یکی از موضوعات در حوزه عمرانی اعتبارات و پروژه‌های مصوب است که در سال ۱۴۰۳، اعتبار مصوب استانی ۷.۵ همت بوده و تا کنون ۲.۸ همت معادل ۳۷ درصد به استان ابلاغ شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه تلاش کردیم که در بودجه سال ۱۴۰۴ اعتبار مصوب استانی از ۷.۵ به ۱۱ همت برسد تا شاهد رشد ۴۸ درصدی بودجه باشیم، افزود: این عدد در صورتی است که میزان رشد اعتبارات کشوری ۴۳ درصد بوده، که اگر این موضوع رخ دهد بودجه استان نسبت‌ به میانگین کشوری پنج درصد بیشتر می‌شود.

وی متذکر شد: از سه هزار و ۲۸۱ روستا، دو هزار و ۵۴۰ روستا دارای شورای روستایی هستند و از هشت هزار و ۱۳۰ عضو شوراهای روستایی ۳۲۵ نفر خانم هستند.

قامتی با بیان اینکه اعتبارات حوزه روستایی در بخش دهیاری‌ها ۱.۷ همت بوده است، خاطرنشان کرد: در سطح روستاها ۲۹۰ اجرای طرح هادی و بازنگری آن را داشتیم که در این راستا ۸۵۰ فقره هم درخواست تغییر کاربری بوده که در جلسات به تصویب رسیده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی یادآور شد: حدود ۲۰۰ طرح نیز در راستای اشتغالزایی در کمیته فنی مورد توجه قرار گرفت و برای آن‌ها یک هزار و ۱۵۴ میلیارد تومان اعطای تسهیلات در حوزه روستایی داشتیم.

وی بیان کرد: در زمینه پیگیری تکمیل فرایند صدور کد دستگاه‌های اجرایی نیز ۹۱ دهیاری این کد را دریافت کرده‌اند که این ۹۱ روستا شامل ۱۰ درصد اتفاقی است که در کشور رخ داده است. در زمینه صدور سند اراضی کشاورزی که ابلاغیه کشوری نیز دارد، تاکنون ۹۶ درصد اسناد در این حوزه جمع‌آوری و گردآوری شده و در سیستم در مرحله ثبت قرار دارد.

قامتی با بیان اینکه ۲.۲ میلیون مترمربع معبر با ۳۸ هزار تن قیر در سال گذشته در سطح استان آسفالت شده است، عنوان کرد: در حوزه شهری نیز متناسب با ۹۶ شهر استان اقداماتی را داشته‌ایم و در مجموع اعتبارات مصوب حوزه شهری استان در سال گذشته ۸۰ همت بوده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: سیستمی ‌نبودن توزیع اعتبارات و رصد چگونگی هزینه‌کرد آن‌ها یکی از مشکلات در حوزه شهری بوده که به همت همکارانمان در حوزه شهری سیستمی را در این زمینه به‌صورت پایلوت کشوری ایجاد کرده و برنامه‌ریزی کردیم که از اکنون به بعد همه اعتباراتی که در سطح شهرداری‌ها توزیع می‌شود توسط این سیستم مدیریت و نظارت ‌شود، این سیستم در ابتدای سال آینده در استان رونمایی می‌شود.

قامتی یادآور شد: متأسفانه در سال ۱۴۰۲ شاهد فوت یک هزار و ۲۵۵ نفر از هموطنانمان در جاده‌های استان خراسان رضوی بودیم و با توجه به تلاش‌های انجام شده در زمینه فرهنگسازی در سال ۱۴۰۳ تعداد فوتی‌ها بر اثر تصادف در جاده‌های استان به عدد یک هزار و ۲۰۸ نفر کاهش پیدا کرد.

وی افزود: با توجه به افزایش تردد در جاده‌های استان در ایام نوروز با هماهنگی که با مجموعه‌های مختلف صورت گرفته است، تعداد گشت‌های راهداری و پلیس راه افزایش یافته است، همچنین رسته‌های خدماتی دیگر نیز به کمک این عزیزان آمده تا با حضور مؤثرتر و تجهیز تعدادی از تجهیزات کنترلی که دارای اشکالات فنی بودند و اصلاح آن‌ها بتوانیم کنترل بیشتری بر راه‌ها را داشته باشیم. تقاضای ما از همه هموطنان عزیزی که افتخار میزبانی آن‌ها را داریم این است که در سفر به مشهد مقدس با رانندگی صحیح مسیر را به سلامت طی کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: برای حل مسئله تصادفات در بلندمدت پروژه ساخت آزادراه حرم تا حرم را داریم که بخشی از قطعه مشهد تا استان سمنان اجرا شده و در خراسان رضوی قطعه مشهد تا نیشابور و نیشابور تا منتهی الیه خراسان رضوی یعنی بعد از داورزن است، اعتبار قطعه یک تخصیص پیدا کرده و کار ساخت آن آغاز شده است و اکنون در بخشی از سمت مشهد حدود ۱۴ درصد پیشرفت فیزیکی را شاهد هستیم.

قامتی با بیان اینکه علت تأخیر اجرای این پروژه عدم تأمین بودجه بوده است، افزود: با توجه به اینکه از محل مولدسازی اختیاراتی را قانونگذار به دولت داده است، در چند ماه گذشته استاندار خراسان رضوی طی جلسات و مکاتباتی انجام دادند و اراضی شناسایی شده را به ستاد عالی کشور ابلاغ کردیم، بررسی‌ها انجام شد و در یک رفت و برگشت، تعدادی از اراضی که در بحث مولدسازی پیشنهاد شده بود مورد تأیید قرار گرفت و تعدادی مورد تأیید قرار نگرفت.

وی متذکر شد: در هر صورت اراده جدی استان این است که ضمن پیگیری تأمین منابع به شکل ملی از طریق فروش اراضی استان نیز این موضوع را پیگیری کنیم، همچنین نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی نیز به‌صورت جدی در حال پیگیری این موضوع هستند، اکنون آن چیزی که در این رابطه در حال پیگیری است بودجه قطعه نیشابور تا منتهی الیه خراسان رضوی است تا از طریق مولدسازی و اعتبارات اختصاصی تکمیل این پروژه دنبال شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه بخشی از تأمین مالی ساخت آزادراه محور مشهد_چناران نیز از طریق مولدسازی دنبال می‌شود، ادامه داد: قطعه یک این آزادراه در حد ۱۸ کیلومتر مورد توجه است که به آزادراه ضلع شمالی مشهد متصل می‌شود و ترافیک سنگین ۱۸ کیلومتری منتهی به مشهد از این طریق کاهش می‌یابد. همچنین چند روزی است که دوستان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در این مسیر در حال بازگشایی قسمت‌هایی از آزادراه و آسفالت آن مسیر تا قبل از سال تحویل هستند.

قامتی درباره دیپلماسی آب با افغانستان گفت: چند سالی است که دیپلماسی آب با کشور افغانستان در حال انجام است و مکاتباتی در این زمینه انجام شده و این مسائل در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه یک هزار و ۷۶۹ پروژه نیمه تمام اکنون در خراسان رضوی داریم و این پروژه‌ها با توجه به برآورد امروز ۲۶۷ همت نیاز مالی برای تکمیل شدن دارند، عنوان کرد: تا وقتی که این پروژه‌ها بماند هزینه‌های تکمیل این پروژه‌ها افزایش می‌یابد و هم از پروژه‌ها بهره‌مند نمی‌شویم، چه بسا که اگر در سال‌های آینده تکمیل نشوند به طور کلی از حیز انتفاع خارج می‌شوند، اما امروز با توجه به تأکید استاندار و مجموعه حوزه معاونت عمرانی این است که اولویت را به تکمیل پروژه‌های نیمه تمام بدهیم، به همین دلیل منابع این کار را نیز باید تأمین کنیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی افزود: خوشبختانه در این زمینه تلاش زیادی انجام شده است که از محل مولدسازی اتفاقات خوبی را رقم بزنیم و اکنون در مجموع با فروش ۱۳۰ ملک موافقت شده و هیئت عالی کشور نیز آن را با مبلغ ۳۱ همت تصویب کرده است. گام‌های بعدی را نیز تا مرحله فروش اموال باید دنبال کنیم تا به نتیجه برسد، امیدواریم با این نوع مدیریت در ادامه بخشی از پروژه‌های استانی نیمه تمام را به سرانجام مطلوب می‌رسانیم.

قامتی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلاتی که در جامعه ما وجود دارد، نداشتن اطلاعات و آمار دقیق و توازن در توزیع منابع است که برای همه آزاردهنده است. تا وقتی که اطلاع صحیحی از وضعیت موجود با توجه به آمار درست نداشته باشیم قطعاً در پیگیری‌ها نیز با مشکل مواجه می‌شویم.

وی متذکر شد: شاخص جمعیتی و آماری که از مشهد در اختیار داریم، سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر است و وقتی که اعتبار توزیع می‌شود یکی از شاخص‌ها که بیشترین وزن را دارد همین آمار جمعیتی است، در حالی که بدون در نظر گرفتن تعداد زائران حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار نفر جمعیت پنهان ماست و تا نتوانیم این موضوع را تبیین کنیم و حقوقمان را بگیریم این جمعیت پنهان حقوق سایر شهروندان را با چالش‌هایی مواجه می‌کنند، بنابراین تلاش ما در این چند ماه این بوده که این آمار و ارقام را به درستی احصاء کنیم و به‌درستی از آن دفاع برسانیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی متذکر شد: امیدواریم که از مهرماه سال آینده آبگیری سد شوریجه به‌طور کامل انجام شود و بخشی از آب شرب مشهد را تأمین کند. همچنین پروژه انتقال آب از حوزه هزار مسجد را نیز آغاز کرده‌ایم.

قطعی برق تا پایان فروردین‌ماه نداریم
در ادامه مدیرعامل شرکت توزیع برق مشهد با بیان اینکه ما از دوشنبه این هفته قطع برق نداشتیم، گفت: با گرم‌شدن هوا و فراهم شدن گاز نیروگاه‌ها تا پایان فروردین‌ماه در تأمین برق مشکلی نداریم. برنامه تابستان نیز بعد از مشخص شدن میزان مصرف و تولید برق در اواخر فرودین ابلاغ می‌شود

عبدالوحید مهدوی‌نیا در خصوص اطلاع‌رسانی زمان قطعی برق بیان کرد: قطعی برق مطابق با پیامک‌های ارسالی هفته‌ای دو روز بود که طبق همان اطلاع‌رسانی شد و تنها در یک یا دو روز زمستان که فرکانس شبکه از حد نرمال پایین‌تر آمده بود، بدون اطلاع‌رسانی قبلی قطعی برق داشتیم.

کمبود ۴.۵ مترمکعبی آب در سال ۱۴۰۴

در ادامه این نشست خبری مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی با بیان اینکه متأسفانه بارندگی‌های استان در درازمدت ۲۸ تا ۳۰ درصد کاهش یافته است، گفت: میزان بارندگی نسبت به سال گذشته تغییری کرده است، وضعیت ذخایر سدهای استان نیز از مجموع ۱۹ سد مخزنی خراسان رضوی، تنها ۲۰۰ میلیون مترمکعب از ظرفیت یک میلیارد و ۹۷۰ میلیون مترمکعبی آن‌ها پر شده که معادل ۱۳ درصد ظرفیت مخازن است، این میزان در سال گذشته ۷ درصد بوده است.

محمدعلی نعمت‌نژاد با بیان اینکه اولویت ما در استان تأمین آب شرب است، افزود: اقلیم خراسان رضوی ۷۴ درصد خشک و ۲۶ درصد نیمه‌خشک است و کارهای آمایشی ما نیز باید براساس همین شرایط باشد. حدود ۵۰ درصد تأمین آب شرب در مشهد وابسته به آب‌های سطحی است اما در سایر شهرستان‌ها به‌صورت کامل وابسته به آب‌های زیرزمینی هستیم.

وی با اشاره به اینکه برنامه تأمین آب شرب مشهد تا افق ۱۴۲۰ تهیه شده است، ادامه داد: این برنامه در سال ۱۳۹۶ به تأیید شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور رسیده است، منابع تأمین آب مشهد تا سال ۱۴۲۰ منابع آب زیرزمینی، سدها، پروژه‌های انتقال آب از دریای عمان، انتقال آب از منطقه هزار مسجد، جایگزینی پساب و انتقال آن به غرب دشت مشهد و جایگزینی با چاه‌ها کشاورزی است و نیاز آبی شهر در آن زمان ۳۹۶ میلیون مترمکعب برآورد شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی متذکر شد: برای تابستان ۱۴۰۴ اگر شرایط فعلی ادامه پیدا کند با کمبود ۴.۵ مترمکعبی آب مواجه هستیم. پیش‌بینی می‌کنیم که ۱۳ هزار مترمعکب نیاز آبی مشهد در تابستان باشد چرا که در تابستان سال گذشته پیک مصرف مشهد ۱۲ هزار و ۹۴۰ لیتر در ثانیه بوده است.

نعمت‌نژاد یادآور شد: از سال گذشته پروژه‌های اضطراری تأمین آب تعریف شده که شامل حفاری چاه‌های جدید و اتصال چاه‌های سایر دستگاه‌های دولتی به شبکه توزیع است. تلاش ما این است که پیش از شروع تابستان و افزایش مصرف، این پروژه‌ها به بهره‌برداری برسند تا قطعی و جیره‌بندی آب را نداشته باشیم.

وی افزود: در اردیبهشت ‌ماه سال جاری ۲۸۳ میلیون مترمکعب آب وارد سدهای استان شده و از ابتدای سال آبی جاری تاکنون نیز ۲۳ میلیون مترمکعب آب به مخازن سدها وارد شده است.

مهم‌ترین چالش اجرای پروژه‌ها تأمین اعتبار است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد نیز در این نشست خبری با بیان اینکه آب شرب کلان‌شهرها بیشتر از منابع آب‌های سطحی و سدها تأمین می‌شود، گفت: به‌طور متوسط ۵۰ درصد آب مشهد از طریق سدها تأمین می‌شود در برخی سال‌ها نیز تا ۷۵ درصد آب شهر مشهد از طریق آب سدها تأمین می‌شده است.

حسین اسماعیلیان افزود: بعد از بارندگی‌های سال ۹۸ و انتهای سال ۹۷، کلانشهر مشهد از سال ۱۴۰۰ وارد شرایط تنش آبی شد و اکنون در چهارمین سال شرایط تنش آبی مشهد قرار داریم. الحمدلله طی سه سال گذشته با مجموعه اقدامات انجام شده، شرایط تنش آبی را پشت سر گذاشتیم.

وی خاطرنشان کرد: امسال نسبت ‌به دوره‌های قبل کاهش مصرف آب را در مشهد داشتیم که نشان‌دهنده همراهی مردم است. همچنین مشهد در سطح کشور کمترین سرانه آبی، کمترین هدر رفت آب و کمترین سرانه توزیع آب به ازای هر نفر را دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد با بیان اینکه در راستای برنامه‌ریزی برای تابستان ۱۴۰۴ کماکان فرض را بر شرایط بدبینانه قرار دادیم که تمام شرایط خشکسالی ادامه پیدا می‌کند، عنوان کرد: بر این اساس، ۱۴ پروژه توسط دو شرکت آب ‌و فاضلاب مشهد و آب‌ منطقه‌ای در نظر داریم که مهم‌ترین چالش آن‌ها تأمین اعتبار است که بخشی از تأمین اعتبار این پروژه‌ها اخیراً توسط هیأت وزیران مصوب شده است.

اسماعیلیان با بیان اینکه بخش عمده پروژه‌های اضطراری مشهد در صورت تأمین اعتبار در تابستان سال آینده قابلیت بهره‌برداری دارند، متذکر شد: سه سدی که در خبرها آمد خالی هستند، اینگونه نیست بلکه مقداری ذخیره آب دارند که باید برای شرایط تابستان، آن را حفظ کنیم.

مسافران حتماً پیش‌خرید بلیت برگشت را از مبدأ انجام دهند

در ادامه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی درباره ظرفیت‌های حمل‌ونقل مشهد در ایام نوروز گفت: در حوزه ریلی به‌طور میانگین روزانه ۸۴ رام قطار رفت و برگشت با ظرفیت ۳۸ هزار و ۵۲۰ نفر، در حوزه فرودگاه ۲۶۰ پرواز ورود و خروج با ظرفیت ۲۵ هزار نفر و در حوزه جاده‌ای سه هزار و ۲۰۰ سفر ناوگان عمومی با ظرفیت ۹۶ هزار نفر پیش‌بینی شده است.

جعفر شهامت افزود: مجموع ظرفیت‌های حمل‌ونقل عمومی مشهد حدود ۸۰ هزار نفر ورود و ۸۰ هزار نفر خروج است. تجربه نشان می‌دهد که ۹۰ درصد زائران در ایام نوروز با خودروی شخصی رفت‌وآمد می‌کنند.

وی در خصوص فروش بلیت به اطلاعیه رسمی رجا اشاره و بیان کرد: در ماه‌های گذشته رباتی در یکی از استان‌ها فعال بوده و باگ‌های نرم‌افزار را داشته که شناسایی شده و مدیرعامل شرکت رجا نیز اعلام کرده که این مشکل رفع شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی با بیان اینکه مردم می‌توانند برای خرید بلیت در حوزه جاده‌ای به نرم‌افزارهای پیش‌فروش بلیت مراجعه کنند، عنوان کرد: در حوزه بلیت پرواز نیز به غیر از چند روز خاص که ظرفیت‌ها تکمیل شده، بقیه پروازها قابل خرید است.

شهامت افزود: پیش‌بینی می‌کنیم که شلوغ‌ترین ایام و بیشترین تقاضا را برای سه روز آخر تعطیلات منتهی به ۱۵ فروردین‌ماه که با تعطیلات عید فطر نیز تداخل دارد، داشته باشیم؛ بنابراین مسافران حتماً پیش‌خرید بلیت برگشت را از مبدأ انجام دهند.

وی با بیان اینکه در حوزه جاده‌ای، سامانه بازرسی و رسیدگی به شکایت سامانه ۱۴۱ برای دریافت شکایات مردم آمده است، ادامه داد: در حوزه جاده‌ای فعلاً بلیت موجود است، در حوزه ریلی نیز در برخی ایام بلیت موجود است و در حوزه هوایی نیز غیر از چند روز، بقیه روزها بلیت برای تهیه وجود دارد.

تکمیل ۲۵ هزار واحد مسکونی در روستاهای خراسان رضوی

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان رضوی نیز در ادامه درباره وضعیت مسکن روستایی استان گفت: در نزدیک به دو هزار و ۵۹۶ روستا در استان بالای ۲۰ خانوار زندگی می‌کنند، در مجموع این واحدهای مسکونی به ۴۸۶ هزار و ۳۶۸ واحد می‌رسد که حدود ۱۷۵ هزار و ۱۱۲ واحد آن به‌صورت حمایتی و با استفاده از تسهیلات بنیاد مسکن احداث شده‌اند.

سید خلیل منبتی با بیان اینکه سه نوع مسکن بی‌دوام، کم‌دوام و بادوام در روستاها وجود دارد، افزود: با توجه به مقاوم‌سازی مسکن‌های روستایی دیگر از ساختمان‌های بی‌دوام خبری نیست و تنها ساختمان‌های کم‌دوام و بادوام داریم که در برابر زلزله مقاومت نسبی دارند و می‌توانند ۶۰ تا ۷۰ درصد در برابر زلزله‌ها پایدار بمانند و تنها در شرایط وقوع زلزله‌های بسیار شدید نمی‌توانند مقاومت کنند.

وی در خصوص اجرای طرح نهضت ملی مسکن بیان کرد: ساخت ۶۴ هزار واحد مسکن روستایی در استان از سال گذشته بر عهده بنیاد مسکن است که از این تعداد تاکنون برای ۴۳ هزار و ۷۰۰ واحد تسهیلات پرداخت شده، ۴۰ هزار و ۵۰۰ واحد به بانک معرفی شده‌اند و قرارداد ۳۵ هزار و ۷۹۱ واحد نیز امضا شده است. همچنین نزدیک ۳۴ هزار واحد نیز پیگیری کردند و اکنون مشغول ساخت هستند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان رضوی با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات تمام‌کننده کار نیست و باید خود مردم برای ساخت واحدهایشان همت کنند، گفت: تاکنون ۲۵ هزار واحد مسکونی تکمیل و به مردم تحویل داده شده است.

منبتی درباره فعالیت‌های بنیاد مسکن در حوزه شهری نیز گفت: از ۹۴ شهر استان، اجرای پروژه‌های مسکن ۵۳ شهر توسط بنیاد مسکن در دست اقدام است. همچنین تکمیل باقی‌مانده واحدهای مسکن مهر نیز به این مجموعه واگذار شده است.

جبران مشارکت خیرین در ساخت پروژه‌های عمرانی با اعتبار مالیاتی

در ادامه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی با اشاره به پروژه‌های کلان استان گفت: به‌جز در حال حاضر ۵۵۰ همت پروژه در استان مربوط به راه‌آهن تعریف شده است که از این میزان ۱۴۰ همت نیازمند اعتبارات دولتی و ۴۱۰ همت آن نیز از طریق مشارکت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تأمین می‌شود.

سید جمال‌الدین حسینی با بیان اینکه از مجموع ۱۴۰ همت اعتبارات دولتی، حدود ۴۵ همت مربوط به پروژه‌های ضروری است که اجرای آن‌ها الزامی است، افزود: ماده ۲۷ قانون تنظیم مقررات مالی دولت این امکان را فراهم کرده که بخش دولتی در اجرای پروژه‌های عمرانی با مشارکت بخش خصوصی همکاری کنند. در این مدل، بخش خصوصی سرمایه‌گذاری اولیه را انجام داده و برای مدت مشخصی حق بهره‌برداری از پروژه که متناسب با حجم سرمایه است را دریافت می‌کند.

وی یادآور شد: به عنوان مثال خط دوم راه‌آهن سنگان - خواف به‌عنوان یکی از پروژه‌های اولویت‌دار است که با سهم ۲۰ درصدی بخش عمومی و ۸۰ درصدی سرمایه‌گذاری بخش خصوصی اجرا می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی با بیان اینکه در اجرای پروژه‌های عمرانی سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ سعی کردیم از این ظرفیت قانونی استفاده کنیم، عنوان کرد: بیشترین بهره را اداره کل ورزش و جوانان از این ظرفیت برده است، به‌طوری که تاکنون ۶۰ میلیارد تومان قرارداد برای ساخت استخرها و ورزشگاه‌ها منعقد کرده و ۴۰۰ میلیارد تومان دیگر در مراحل نهایی مذاکره و فرآیند قانونی قرار دارد. در این زمینه به دلیل ابتکاری که به خرج دادیم از کشور نیز جلوتر هستیم.

حسینی با اشاره به اینکه ماده ۲۰ قانون برنامه هفتم توسعه نیز ظرفیت جدیدی را برای مشارکت خیرین در ساخت پروژه‌های عمرانی ایجاد کرده است، خاطرنشان کرد: در این راستا خیرین می‌توانند ۵۰ درصد یک پروژه را انجام دهند و این امکان که بین ۲۵ تا۵۰ درصد از طریق اعتبار مالیاتیشان جبران شود، فراهم است، یا اگر جدا از ۵۰ درصد یک پروژه سهم ۵۰ درصدی دولت را نیز سرمایه‌گذاری کنند، ۱۰۰ درصد از ۵۰ درصد دوم امکان استفاده از اعتبار مالیاتی دارند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha