تحولات منطقه

هنرمندان تجسمی حوزه هنری در واکنش به حمله وحشیانه اسرائیل و شهادت سرداران اسلام و تعدادی از هموطنان‌مان به دست رژیم‌ غاصب صهیونیستی، ورکشاپ هنری برگزار کردند.

واکنش هنرمندان حوزه هنری به حمله رژیم صهیونیستی و شهادت بزرگ مردان ایرانی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، از صبح ۲۳ خردادماه جمعی از هنرمندان تجسمی حوزه هنری گرد هم آمدند تا با خلق آثار هنری اعتراض خود را نسبت به حمله وحشیانه اسرائیل و شهادت سرداران اسلام و تعدادی از هموطنان‌مان به دست رژیم‌ غاصب صهیونیستی نشان دهند.

در این رویداد هنری اساتیدی همچون سید مسعود شجاعی طباطبایی، صابر شیخ‌رضایی، محمدرضا دوست‌محمدی، علی‌محمد شیخی، علی پتگر، ناصر سیفی، حسین عصمتی، عباس گنجی، سید عبدالله حاجی سیدحسن، حسین حبیبی و مهدی فرخی حضور داشتند.

همچنین امروز ۲۴ خرداد نیز این رویداد هنری از ساعت ۱۰ تا ۱۶ در گالری خانه حوزه هنری با حضور حسن روحانی الامین درحال برگزاری است.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha