تحولات منطقه

استان‌های مختلف کشور طی روز گذشته، در یک‌شنبه و نخستین روز از فصل تابستان با حوادث و رویدادهای متعددی روبه‌رو بودند که مهم‌ترین اخبار رسانه‌های داخلی را ‌در ذیل می‌خوانید.

روزی که گذشت/ مهمترین رویدادهای یک شنبه یکم تیرماه
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

*حسین عباسی؛ فرماندار ورامین با اشاره به تجهیز بیمارستان صحرایی وابسته به بیمارستان شهید مفتح، گفت: این مرکز درمانی با ۱۷ تخت بستری، برای پشتیبانی از نظام سلامت در شرایط اضطراری آماده خدمت‌رسانی شده است.

*علی باقری؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری گیلان از منهدم شدن ریزپرنده های متخاصم توسط پدافند بندر انزلی خبر داد و گفت: در حوالی نیمه شب یک‌شنبه مناطقی از شهر بندرانزلی مورد تهاجم ریزپرنده‌های متخاصم دشمن صهیونیستی قرار گرفت که با عملکرد مناسب سامانه پدافندی این اهداف شناسایی و منهدم شدند.

* سخنگوی سپاه عاشورا گفت: پس از شنیده شدن صداهای مهیب انفجار در تبریز تایید کرد که آمادگاه شهید مدنی هدف بمباران هواپیماهای رژیم صهیونیستی بوده است.

* سپاه کربلا مازندران در خصوص دستگیری یکی از عوامل میدانی دشمن در استان مازندران اطلاعیه ای صادر کرد. در این اطلاعیه آمده است؛ به استحضار مردم بصیر و شریف استان مازندران می‌رساند؛ سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه کربلا، در ادامه اقدامات هوشمندانه و مقتدرانه خود در صیانت از امنیت ملی و مقابله با نفوذ دشمنان، موفق شدند یکی از عوامل میدانی دشمن در استان مازندران شناسایی و دستگیر نمایند.

*روابط عمومی پدافند هوایی منطقه غرب کشور اعلام کرد: در یک عملیات موفق، ۱۲ فروند پهپاد انواع تهاجمی و شناسایی متعلق به رژیم صهیونیستی توسط کارکنان جان‌برکف این منطقه شکار و ساقط شدند. در این عملیات امنیتی، لاشه‌های ۸ فروند از این پهپادها کشف و تحویل ستاد مرکزی پدافند هوایی شده است.

* مرتضی حیدری؛ معاون سیاسی، امنیتی استانداری قم با اشاره به تعرض بامدادی دیروزیکم تیرماه آمریکا به سایت هسته‌ای فردو گفت: همانطور که طی روزهای اخیر و امروز شهر قم در آرامش کامل بوده و مردم مشغول زندگی عادی خود بودند، در ادامه هم بدون توجه به شایعات با آرامش به زندگی خود ادامه دهند و اطمینان داشته باشند هیچ‌گونه خطری متوجه آن‌ها نیست.

*علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای معاونان ضمن تأکید بر ساماندهی و اسکان رایگان فرهنگیان آسیب دیده در خانه‌های معلم استان‌های هدف، از آغاز به کار ستاد مدیریت و هماهنگی آموزش و پرورش در شرایط جنگی خبر داد.

*محمدرضا فاضل؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از ثبت‌نام ۱۷۰ نفر از کادر درمانی داوطلب برای ارائه خدمات در مواقع بحرانی در شرایط کنونی خبر داد و گفت: با هدف ارتقای آمادگی نظام سلامت برای پاسخگویی در شرایط بحرانی، تاکنون ۱۷۰ نفر از پزشکان، پرستاران، تکنسین‌ها و سایر اعضای داوطلب تیم‌های درمانی دانشگاه، آمادگی خود را برای حضور فوری در مراکز درمانی اعلام کرده‌اند.

* سرهنگ یوسف قربانی؛ جانشین پلیس فتا البرز از کاربران خواست با توجه به ترفندهای مختلف کلاهبرداران سایبری در فضای مجازی، پیامک‌های مشکوک و لینک‌های آلوده را باز نکنند. وی گفت:کلاهبرداران سایبری با توجه به فراخور نیازهای جامعه افزون بر ترفندهای مختلف، اقدام به تبلیغات و ارسال پیام با مضمون ابلاغیه قضایی، سهام عدالت، یارانه، کالابرگ و امثال آن کرده و از کاربران کلاهبرداری می‌کنند.

*فرزانه صادق؛ وزیر راه و شهرسازی ضمن بازدید از واحدهای مسکونی آسیب‌دیده از تجاوز رژیم صهیونیستی در تهران، از تلاش برای تسریع تدوین و اجرای دستورالعمل بازسازی این واحدها خبر داد و گفت: پشتیبانی از بازسازی این واحدها را به سرعت انجام می‌دهیم.

منبع: روزنامه قدس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha