تحولات منطقه

«هوانگ دونگ-هیوک» پدیدآورنده «بازی مرکب» (Squid Game) در مصاحبه جدیدی با «گاردین» می‌گوید این سریال پایان خوشی نخواهد داشت. فصل سوم و پایانی این سریال ۲۷ ژوئن از نتفلیکس پخش خواهد شد.

یک پایان تلخ در انتظار هواداران «بازی مرکب»
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، فصل سوم نشان می‌دهد که پس از شورش ناموفق «لی جونگ جائه» در نقش «سئونگ جی-هون» بازی‌های مرگبار ادامه پیدا می‌کنند. «لی بیونگ هون» در نقش «فرانت من»، «یم سی وان» (Unlocked)، «پارک سونگ هون» (The Glory) و «یانگ جیو یونگ» و «وی ها جون» دیگر بازیگران سریال خواهند بود. در فصل دوم سریال، «سئونگ جی-هون» سه سال پس از تصمیمات غیرمنتظره به ایالات متحده می‌رود تا برگزارکنندگان مسابقه مرگبار را پیدا کند.

هوانگ می‌گوید فصل سوم سریال تلخ‌تر خواهد بود: «لحنش تلخ‌تر و غم‌افزاتر است. دنیا، آن‌گونه که من مشاهده می‌کنم، امید کمتری دارد. می‌خواستم پرسش‌هایی مطرح کنم نظیر: «آخرین راه بشر چیست؟ و آیا این اراده را داریم که به نسل‌های آینده چیزی بهتر ارائه کنیم؟» پس از تماشای هر سه فصل، امیدوارم که بتوانیم از خود سؤال کنیم: «در من چقدر انسانیت باقی مانده؟»»

«لی جونگ جائه» می‌گوید: «مردم پایان خوش دوست دارند. من هم دوست دارم. اما برخی داستان‌ها، ذاتاً نمی‌توانند پایان خوشی داشته باشند. اگر بخواهید به زور پایانش را تغییر دهید، ماهیتش به خطر می‌افتد. اگر داستانی حکم آینه‌ای برای موضوعی را داشته باشد، همیشه پایان خوشی نخواهد داشت. «بازی مرکب» از این قاعده مستثنی نیست.»

او اضافه می‌کند: «قسمت پایانی چیزی نبود که انتظارش را داشته باشم، بنابراین اطمینان دارم که بسیاری از هواداران غافلگیر می‌شوند. به نظر من بسیاری واکنش‌های مختلف نشان خواهند داد. بدون شک بحث‌های زیادی را به راه می‌اندازد. منتظرم این نظرات را بشنوم.»

سریال «بازی مرکب» اگرچه نقدی بر سرمایه‌داری است اما خودش در دام همین نظام افتاده. نویسنده سریال در خصوص این تناقض می‌گوید از ابتدا قصد تولید یک «محصول تجاری» را داشته است: «انتقاد از تمایل به کسب سود از اثری که نظام سرمایه‌داری را نقد می‌کند می‌تواند زیاده‌روی باشد. هیچ استودیویی خطر ساخت داستانی که به‌شدت از جامعه انتقاد کند را به‌راحتی نمی‌پذیرد. با این حال، اگر احساس می‌کردم که [این همکاری] از حد گذشته تا آنجا که به نظرم روح اثر مخدوش شده، احتمالاً دیدگاهم متفاوت می‌بود. اما اگر به نتفلیکس بگویم چه بکند درست نیست. از نظر قانونی چنین حقی ندارم.»

فصل سوم «بازی مرکب» ۲۷ ژوئن از نتفلیکس پخش خواهد شد.

منبع: پایگاه خبری صبا خبر

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha