به گزارش قدس خراسان، مسئول حفاظت آزمون استان خراسان رضوی در برگزاری کنکور سراسری نوبت دوم روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۶۴ هزار و ۲۱۷ نفر از داوطلبان کنکور سراسری از خراسان رضوی همزمان با سراسر کشور در روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۶ و ۲۷ تیرماه در نوبت دوم این آزمون با هم به رقابت پرداختند.
مهدی قاسم زاده افزود:این آزمون در ۳۳ حوزه امتحانی و در ۲۵ شهرستان استان خراسان رضوی برگزار شد.
وی ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته در صبح روز پنجشنبه سه هزار و ۳۳۸ زن به همراه پنج هزار و ۳۴۶ مرد در آزمون رشته ریاضی و ۱۱ هزار و ۹۶۰ زن و ۶ هزار و ۱۹۵ مرد در رشته علوم انسانی به رقابت پرداختند.
قاسم زاده افزود: عصر روز پنجشنبه نیز ۲ هزار و ۴۶۰ زن و هزار و ۷۱۱ مرد در رشته هنر و همچنین ۲ هزار و ۷۶۳ زن و هزار و ۲۹۵ مرد در آزمون رشته زبان با هم رقابت کردند.
وی اضافه کرد: امروز جمعه نیز ۲۰ هزار و ۸۱ زن و ۱۰ هزار و ۶۸ مرد در آزمون رشته تجربی با یکدیگر رقابت کردند که بیشترین تعداد شرکت کنندگان را در بین رشته های مختلف در آزمون امسال تشکیل می دادند.
مسئول حفاظت آزمون استان خراسان رضوی گفت: در طول برگزاری این آزمون، بیشترین تعداد حوزه برگزاری آزمون استان خراسان رضوی در شهر مشهد با پنج حوزه پذیرای ۳۳ هزار و ۳۹۹ نفر داوطلب بود و ۲۴ هزار و ۷۶۴ داوطلب در دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان بزرگترین حوزه امتحانی شرق کشور آزمون دادند




نظر شما