تحولات منطقه

رضا خوراکیان، مدیر عالی حرم مطهر رضوی، با حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل، نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان شرقی، دیدار و گفت‌وگو کرد.

دیدار مدیر عالی حرم مطهر رضوی با نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان شرقی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رضا خوراکیان در دیدار با حجت‌الاسلام و المسلمین احمد مطهری‌اصل، نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، ضمن گرامیداشت نام و یاد آیت‌الله آل‌هاشم، شهید اردیبهشت‌ماه که به همراه آیت‌الله رئیسی به دیدار معبود شتافت، بیان کرد: یاد و نام این عالم مجاهد و خادم صدیق انقلاب، همواره در دلها زنده خواهد ماند.

وی سپس با آرزوی توفیق برای حجت‌الاسلام و المسلمین احمد مطهری‌اصل، به اهمیت حضور هیئت‌های عزادار آذری‌زبان در آیین‌های دهه پایانی ماه صفر اشاره و تأکید کرد: هیئت‌های آذری‌زبان با شور حسینی و آیین‌های خاص خود، جلوه‌ های کم‌نظیری از عشق به اهل‌بیت(ع) را، در حرم رضوی، به نمایش می‌گذارند.

حجت‌الاسلام و المسلمین مطهری‌اصل، امام جمعه تبریز نیز، در این دیدار، ضمن قدردانی از میزبانی آستان قدس رضوی، خاطرنشان کرد: خدمت‌رسانی شایسته به زائران، به‌ویژه عزاداران دهه پایانی ماه صفر، رسالتی بزرگ است که با همدلی و همکاری دستگاهها، می‌توان آن را به بهترین شکل، مدیریت کرد.

در ادامه نشست، تاریخچه آیین «شاه‌حسین‌گویان» و برنامه‌های ویژه عزاداری استان آذربایجان، به همراه دیگر مسائل فرهنگی و خدمات‌رسانی به زائران آذری‌زبان، بررسی شد.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha