وداع با آقای شهید ایران

فرماندار تایباد واقع در شرق خراسان رضوی گفت: سه موکب زائران افغانستانی ویژه عزاداری های پایانی ماه صفر در فضایی به مساحت ۲ هزار مترمربع در مرز دوغارون این شهرستان برپا شد.

برپایی موکب‌های زائران افغانستانی در مرز دوغارون
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، حسین جمشیدی در این خصوص افزود: : در ۱۰ غرفه موکب های معبر دوغارون با برنامه های دینی، فرهنگی، شرعی، امدادی، خدماتی، حمل و نقل، درمانی، هلال احمر و وعده غذایی از عزاداران حسینی کشور همسایه افغانستان استقبال خواهد شد.

وی اظهار کرد: همه امکانات و زیرساختهای لازم در گذرگاه زمینی دوغارون برای ورود زائران افغانستانی که قصد عزیمت به کشور عراق و شرکت در آیین‌های عزاداری پایانی ماه صفر را دارند، فراهم شده است.

وی ادامه داد: با تلاش و هم افزایی همه دستگاههای اجرایی مستقر در گذرگاه دوغارون و ادارات خدمات رسان تایباد در جهت شناسایی مشکلات سال های گذشته و ارائه خدمات مطلوب به زائران این کشور همسایه تلاش شده است.

فرماندار تایباد گفت: امسال نیز همچون سال های گذشته گروه های مردمی، جهادی، خیرین، بسیج، نیروهای نظامی و ارتش پای کار هستند تا زمینه سفری آسان برای دوستداران خاندان آل طاها از این معبر فراهم شود.

وی افزود: خدمات به مسافران و زائران افغانستانی در حوزه های مختلف از ورود اولین تا آخرین کاروان به دوغارون ادامه خواهد داشت و این برای مردم خطه مرزی تایباد یک توفیق و سعادت است.

جمشیدی بیان کرد: تاکنون کاروانی از زائران افغانستانی برای شرکت در مراسم عزاداری پایانی ماه صفر در کشور عراق و ایران وارد دوغارون نشده و هیچ گونه تصمیمی قطعی از سوی دستگاه های متولی برای ورود آنها اتخاذ نشده است.

وی اضافه کرد: امسال براساس تصمیم گیری های انجام شده، درصورت فراهم شدن زمینه سفر زائران افغانستانی به عراق، دلدادگان حسینی با ناوگان حمل و نقل افغان از دوغارون به سمت مرزهای خروجی پیش بینی شده طی مسیر خواهند کرد

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha