تحولات منطقه

مراسم سوگواری و عزاداری به مناسبت ارتحال پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) در زیارتگاه شهید آیت الله مدرس (ره) وابسته به سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، برگزار شد.

برگزاری مراسم سوگواری ارتحال پیامبر  (ص) و شهادت امام حسن (ع) در زیارتگاه شهید مدرس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

این مراسم همراه با اقامه نماز مغرب و عشاء، سخنرانی و مرثیه سرایی و با حضور گسترده مردم ولایتمدار شهرستان کاشمر برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین نژادمحمد در این مراسم گفت: پیامبر اکرم (ص) و امام حسن مجتبی (ع) از شخصیت‌های ممتاز و بی‌بدیل تاریخ اسلام بوده و تجسم فضیلت‌ها، هستند.
معاون فرهنگی زیارتگاه شهید مدرس، افزود: ما باید الگوهای صالح و واقعی معرفی کنیم تا مردم به سراغ الگوهای بدلی و دروغین، نروند.
این کارشناس مذهبی، ادامه داد: تنها کسانی می‌توانند پیامبر اکرم (ص) را الگوی خود قرار دهند که قلبی سرشار از ایمان و یاد خدا داشته باشند.
حجت اااسلام والمسلمین نژاد محمد گفت: نشر مکارم اخلاق، امر به معروف، نهی از منکر، حلال شمردن طیّبات و حرام دانستن خبائث، برداشتن تکالیف سنگین و آزاد کردن انسان‌ها از عقاید باطل، از مهمترین اقدامات پیامبر اکرم (ص) بوده است.
وی اضافه کرد: بر اساس آیه ۱۵۷ سوره اعراف، ایمان قلبی و راسخ، تکریم، نصرت و تبعیت از قرآن کریم از چهار وظیفه اصلی ما در قبال پیامبر بزرگوار اسلام است.
معاون فرهنگی زیارتگاه شهید مدرس، افزود: این محافل معنوی فرصتی برای تجدید پیمان با ارزش‌های اسلامی و تأمل در سیره پیامبر گرامی اسلام (ص) و اهل بیت(ع) را، فراهم می‌آورد.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha